«Βραδυνή της Κυριακής»

Καταγγελίες - σοκ: Γνωστός δικηγόρος κακοποιούσε ανήλικες σεξουαλικά

Τις κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 9 και 11 ετών!

Καταγγελίες - σοκ: Γνωστός δικηγόρος κακοποιούσε ανήλικες σεξουαλικά
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ζωή-κόλαση περνούσαν δύο μικρά κορίτσια, 9 και 11 ετών, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η μητέρα τους είχε συνάψει ερωτική σχέση με γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, 61 ετών σήμερα, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα κατηγορείται, βίαζε και ασελγούσε στις κόρες της χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Όλο αυτό κράτησε επί μία ολόκληρη τριετία, σε στιγμές που η μητέρα έλειπε από το σπίτι ή σε περιόδους διακοπών, οπότε κατάφερνε να τις απομονώνει. Το βούλευμα που έχει στη διάθεσή της η «Βραδυνή της Κυριακής» είναι «φωτιά», καθώς σε αυτό αναφέρεται πλήθος περιπτώσεων συστηματικής, καθημερινής σχεδόν, σεξουαλικής κακοποίησης των δύο κοριτσιών που κάνουν τον οποιονδήποτε να φρίξει.

Το εξωφρενικό είναι ότι ο κατηγορούμενος δικηγόρος, που σε λίγους μήνες θα δικαστεί και για κακουργηματική ασέλγεια εις βάρος άλλης μίας ανήλικης κοπέλας (σ.σ.: τότε είχε συνάψει σχέση με τη θεία της), χρησιμοποιούσε διάφορες τεχνικές για να πείθει τα κορίτσια να ικανοποιούν τις ορέξεις του.

Ενδεικτικά σε μία περίπτωση φέρεται πως είχε την 9χρονη στα πόδια του μέσα στο δικηγορικό του γραφείο και της έδειχνε σεξουαλικές περιπτύξεις ενηλίκων με ανήλικες στον υπολογιστή του, σε μία προσπάθεια να την πείσει από την άγουρη ηλικία της πως είναι κάτι το φυσιολογικό.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί από το Σάββατο, 29 Μαϊου 2022.

Δείτε επίσης