«Βραδυνή της Κυριακής»

Στις 7 Ιουλίου εγκαινιάζεται η προεκλογική περίοδος

Η κυβέρνηση θα γιορτάσει με άρωμα εκλογών τα τρία χρόνια στην εξουσία

Στις 7 Ιουλίου εγκαινιάζεται η προεκλογική περίοδος
Αρθρογράφος: Μπέλλα Ειρήνη
Από Μπέλλα Ειρήνη

Κομβική ημερομηνία αποτελεί στο ημερολόγιο του Μεγάρου Μαξίμου η 7η Ιουλίου. Η κυβέρνηση συμπληρώνει τρία χρόνια στην εξουσία και το Μέγαρο Μαξίμου θα σημάνει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού επιμένουν ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν την άνοιξη του 2023, με επικρατέστερο μήνα το Μάρτιο, απορρίπτοντας τα σενάρια για κάλπες το φθινόπωρο. Ωστόσο, δικαιολογούν στη «Βραδυνή της Κυριακής» τον προεκλογικό πυρετό που σχεδιάζεται εξηγώντας ότι από τη στιγμή που συμπληρώνονται τρία χρόνια είναι φυσικό να εγκαινιάζεται η προεκλογική περίοδος. Aυτό το καλοκαίρι αναμένεται να έχει έντονο άρωμα εκλογών.

Η εντολή, κυρίως προς τους υπουργούς, είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για θερινή ραστώνη. Θα αρχίσουν περιοδείες κυβερνητικών στελεχών σε ολόκληρη τη χώρα, με βασική αποστολή την επικοινωνία του κυβερνητικού έργου. Κλιμάκια υπουργών, βουλευτών και κομματικών στελεχών θα πραγματοποιούν επισκέψεις στην περιφέρεια, σε ένα κύκλο εξωστρέφειας που θα ολοκληρωθεί αρχές Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης