«Βραδυνή της Κυριακής»

Υπόθεση Βαλυράκη - Αποκάλυψη: Η κατάθεση που «καίει» τους δύο αλιείς 

Η «ΒτΚ» φέρνει στο φως την κατάθεση μάρτυρα που αποκάλυψε τους δύο δράστες

Υπόθεση Βαλυράκη - Αποκάλυψη: Η κατάθεση που «καίει» τους δύο αλιείς 
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, αφού όχι μόνο αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός εγκληματική ενέργεια, αλλά βρέθηκαν και προφυλακίστηκαν οι φερόμενοι ως δράστες για την ανθρωποκτονία, δύο αδέρφια 52 και 53 ετών, ψαράδες από την Ερέτρια.

Τα στοιχεία ήταν συντριπτικά εναντίον τους αφού προέκυψε η παρουσία τους στο χώρο, ο διαπληκτισμός με τον πρώην υπουργό, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε καρέ-καρέ το συμβάν. Τον μάρτυρα αυτόν επιβεβαίωσε ένας δεύτερος, η ιατροδικαστική εξέταση πιστοποίησε τα χτυπήματα με κοντάρι που έριξαν το θύμα στο νερό, ενώ ακόμη ένας μάρτυρας απέρριψε τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, ότι το σκάφος τους ήταν αγκυροβολημένο την κρίσιμη ημέρα και ώρα.

«Θα σε παχτώσουμε»

Οι τελευταίες στιγμές του Σήφη Βαλυράκη, όπως τις περιέγραψε στον ανακριτή ο ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων, είναι συγκλονιστικές. Η «Βραδυνή της Κυριακής» τις φέρνει στη δημοσιότητα: «...Άκουσα από το αλιευτικό κάποιο άτομο να φωνάζει: “θα σε γαμ..., να δεις τώρα τι θα πάθεις, θα σε παχτώσουμε τώρα, θα δεις τι θα πάθεις”.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως από αυτή την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

Δείτε επίσης