«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Το «πακέτο» μέτρων στήριξης που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Διπλός ο στόχος του νέου πακέτου μέτρων που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη φετινή ΔΕΘ

Το «πακέτο» μέτρων στήριξης που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ
Αρθρογράφος: Μπέλλα Ειρήνη
Από Μπέλλα Ειρήνη

Το «καλάθι» του πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ προετοιμάζει εντατικά το κυβερνητικό επιτελείο στο Μέγαρο Μαξίμου, με τις συσκέψεις να έχουν ξεκινήσει και να έχουν τεθεί οι πρώτοι άξονες των εξαγγελιών του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κατά την παρουσία του εκεί, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η παρουσία είναι ιδιαίτερα κομβική και σημαντική, καθώς θα είναι υπό την σκιά των επερχόμενων εκλογών, που θα διεξαχθούν το αργότερο, και σύμφωνα με τις ρητές διευκρινίσεις του πρωθυπουργού, την άνοιξη του 2023.

Ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει, πέρα από το να ξεδιπλώσει το πολιτικό του όραμα, που δεν θα περιορίζεται μόνο στη χρονιά που ακολουθεί, αλλά θα περιλαμβάνει και την επόμενη τετραετία, να ανακοινώσει και το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της κοινωνίας. Η συνεργασία με το οικονομικό επιτελείο είναι διαρκής και τα μηνύματα για την εύρεση δημοσιονομικού χώρου ελπιδοφόρα. Στη φαρέτρα των πλεονεκτημάτων ο πρωθυπουργός έχει την καλή πορεία των εσόδων από τον Τουρισμό, που φέτος αναμένεται να πετύχει ρεκόρ προσέλευσης ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί από αυτό το Σάββατο 6 Αυγούστου

Δείτε επίσης