«Βραδυνή της Κυριακής»

Ισοβίτης έκανε την άδεια… απολυτήριο

Είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Ισοβίτης έκανε την άδεια… απολυτήριο
Αρθρογράφος: Γιώργος Γεραφέντης
Από Γιώργος Γεραφέντης

Άφαντος παραμένει ο επικίνδυνος δραπέτης των Φυλακών Τρίπολης, ο οποίος δεν επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα ύστερα από οκταήμερη άδεια που πήρε από το συμβούλιο των Φυλακών.

Η «Βραδυνή της Κυριακής» δημοσιεύει το δελτίο αναζητήσεων με τη φωτογραφία του βαρυποινίτη Νικόλαου Πανταζή, που έχει φτάσει σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, τα λιμεναρχεία, τα τελωνεία και τα αεροδρόμια της χώρας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό» μετά την απόδραση του 56χρονου, ο οποίος παραβίασε την τακτική άδεια απουσίας από το κατάστημα κράτησης Τρίπολης.

Ο Νικόλαος Πανταζής, όπως αναφέρει το δελτίο αναζητήσεων της Αστυνομίας, κρατείτο δυνάμει της υπ’ αριθμόν 76/31-10-19 απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, βιασμό κατ’ εξακολούθηση από κοινού, απρόκλητη φθορά από κοινού, κλοπή κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοκατοχή κ.ά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 56χρονος είχε δηλώσει στην αίτησή του ως τόπο διαμονής την Καβάλα. Όμως, ποτέ δεν εμφανίστηκε στη διεύθυνση που είχε δηλώσει, και επέλεξε να ζήσει ελεύθερος, ελπίζοντας πως δεν θα συλληφθεί.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί από αυτό το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022.

Δείτε επίσης