«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Συνέντευξη, Γ. Γεραπετρίτης: «Η κυβέρνηση δεν θα αδειάσει τα ταμεία προεκλογικά»

«Μέχρι το τέλος της κυβερνητικής θητείας θα εξακολουθούμε να υπηρετούμε με συνέπεια τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει, χωρίς να υπολογίζουμε πολιτικό κόστος»

Συνέντευξη, Γ. Γεραπετρίτης: «Η κυβέρνηση δεν θα αδειάσει τα ταμεία προεκλογικά»
Αρθρογράφος: Βαγγέλης Γιακουμής
Από Βαγγέλης Γιακουμής

«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ξαναγίνει ο παρίας της Ευρώπης». Αυτό το μήνυμα στέλνει ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής».

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού μιλά για όλα τα θέματα που βρίσκονται την περίοδο που διανύουμε στην επικαιρότητα, και, όπως τονίζει, «αισθάνομαι ότι έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία κυβέρνηση για τα δύσκολα». Και διαβεβαιώνει πως «όλα τα ορόσημα που θέσαμε θα επιτευχθούν, χωρίς προεκλογικές εκπτώσεις ή αλλαγές πολιτικής με σκοπό το ευκαιριακό εκλογικό όφελος».

Μάλιστα, «καρφώνει» την αντιπολίτευση με δηκτικό τρόπο: «Μην περιμένετε από αυτή την κυβέρνηση να αδειάσει τα ταμεία προεκλογικά, ούτε να νομοθετήσει μετεκλογικές κρατικές υποχρεώσεις και παροχές. Μέχρι το τέλος της κυβερνητικής θητείας θα εξακολουθούμε να υπηρετούμε με συνέπεια τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει, χωρίς να υπολογίζουμε πολιτικό κόστος». Αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών σημειώνει: «Αναζήτησα τον κ. Ανδρουλάκη για να τον παραπέμψω στο διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ώστε να λάβει γνώση. Προφανώς, δεν θα μπορούσα να το πράξω εγώ, αφού δεν γνώριζα απολύτως τίποτε για την άρση απορρήτου του τηλεφώνου του».

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί από αυτό το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022

Δείτε επίσης