«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Τα πρόσωπα - κλειδιά στην υπόθεση του Κολωνού

Στο στόχαστρο ο υπεύθυνος του οίκου ανοχής και ο «Μιχάλης»

Τα πρόσωπα - κλειδιά στην υπόθεση του Κολωνού
Αρθρογράφος: Φάνης Καραμπατσάκης
Από Φάνης Καραμπατσάκης

Σοκ και αποτροπιασμό εξακολουθεί να προκαλεί η φρικαλέα υπόθεση με το κοριτσάκι στον Κολωνό, για την οποία έως τώρα έχουν υπάρξει πέντε προφυλακίσεις, ένας που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και εφτά ακόμη άνδρες που εμφανίστηκαν αυτοβούλως στις Αρχές και ελέγχονται.

Την ίδια ώρα, αναζητούνται και νέοι εμπλεκόμενοι, με κυρίαρχο τον λεγόμενο Βασίλη, διαχειριστή του οίκου ανοχής όπου ο Μίχος εξέδιδε την 12χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία του είναι γνωστά στις Αρχές, ο ίδιος, όμως, έχει εξαφανιστεί.

Ηλικίας 40 ετών είναι ο διαβόητος Βασίλης, ο άνδρας που υποδεχόταν τον Ηλία Μίχο και τη 12χρονη στον οίκο ανοχής στον Κεραμεικό, στον οποίο την οδηγούσε ο 53χρονος και τη βίαζαν κάθε φορά τουλάχιστον πέντε παιδόφιλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε μεγάλη υπόθεση σωματεμπορίας με την εμπλοκή και αστυνομικών, που αποκάλυψε η ΕΥΠ. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από το συγκεκριμένο οίκο ανοχής, διαχειρίζεται τουλάχιστον άλλους τέσσερις στην ίδια περιοχή. Ένα άλλο πρόσωπο-κλειδί είναι ο Μιχάλης, που φέρεται ως το δεξί χέρι του Μίχου και ο οποίος φέρεται να συνόδευε τη 12χρονη στα αρρωστημένα ραντεβού, όταν δεν μπορούσε ο 53χρονος. Και αυτός φαίνεται πως έχει ταυτοποιηθεί αλλά κρύβεται, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να «δέσουν» τις κατηγορίες.

Δείτε επίσης