«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Οικονόμου στη «ΒτΚ»:«Ιλαροτραγωδία οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για νοθεία στις εκλογές»

Απαντήσεις εφ’ όλης της ύλης δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής»

Οικονόμου στη «ΒτΚ»:«Ιλαροτραγωδία οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για νοθεία στις εκλογές»
Αρθρογράφος: Βαγγέλης Γιακουμής
Από Βαγγέλης Γιακουμής

Απαντήσεις εφ’ όλης της ύλης δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής».

Για τις εκλογές διαβεβαιώνει πως «θα γίνουν στην ώρα τους», και εκτιμά πως παρά την «καταστροφική απλή αναλογική» η Νέα Δημοκρατία θα τα καταφέρει και θα βγει αυτοδύναμη τη δεύτερη Κυριακή.

Για την ακρίβεια υποστηρίζει ότι οι συνέπειές της είναι ηπιότερες από άλλες χώρες, χάρη στις κυβερνητικές παρεμβάσεις, που θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί.

Για τις προκλήσεις της Τουρκίας καθησυχάζει λέγοντας πως η Ελλάδα είναι ισχυρή και διπλωματικά και στρατιωτικά.

Το νέο έτος είναι χρονιά εκλογών. Εσείς πότε τις τοποθετείτε χρονικά, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 ή πιο μετά;

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. Ο πρωθυπουργός σέβεται βαθύτατα τους θεσμούς και είναι πεπεισμένος ότι προϋπόθεση του εκσυγχρονισμού της χώρας μας είναι και η ολοκλήρωση του θεσμικά ορισμένου κύκλου κάθε κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνησή μας θα είναι έτοιμη να παρουσιάσει στους πολίτες ένα πλούσιο έργο, βάσει του οποίου θα κριθεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει πρώτιστη σημασία στη συνέπεια, τη σταθερότητα και τη συνέχεια».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου στη «Βραδυνή της Κυριακής», που κυκλοφορεί από αυτό το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης