«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Β. Κικίλιας στη «ΒτΚ»: «Οι προκρατήσεις για το καλοκαίρι είναι αυξημένες κατά 20%»

«Οι πολιτικοί επιβάλλεται να μην ξεχνάμε ούτε μία στιγμή ποιοι μας έδωσαν τις κοινοβουλευτικές μας θέσεις και για ποιους λόγους ψηφιστήκαμε»

Β. Κικίλιας στη «ΒτΚ»: «Οι προκρατήσεις για το καλοκαίρι είναι αυξημένες κατά 20%»
Αρθρογράφος: Γεωργία Σκιτζή
Από Γεωργία Σκιτζή

Με κεντρικό στόχο η Ελλάδα να τοποθετηθεί στον παγκόσμιο χάρτη του Τουρισμού ως προορισμός 365 ημέρες το χρόνο, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού εργάζεται μεθοδικά, με τον αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια να παρουσιάζει στην «ΒτΚ» τα βήματα που έχουν επιτευχθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Εξηγεί, παράλληλα, ότι τα έσοδα από τον Τουρισμό ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, επιτρέποντας από το υπερπλεόνασμα να στηριχθούν οι πολίτες, προκειμένου να μετριαστούν οι συνέπειες του υψηλού πληθωρισμού.

Για τις εκλογές τονίζει ότι η Ν.Δ. ζητά από το λαό καθαρή εντολή για να συνεχίσει το έργο της, ενώ ξορκίζει το τοξικό κλίμα, εξηγώντας ότι είναι καθοριστικής σημασίας οι πολιτικές δυνάμεις να φτάσουν στις κάλπες με καθαρές θέσεις.

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές το κλίμα πολώνεται όλο και περισσότερο. Ήδη, πριν μάθουμε την ημερομηνία των εκλογών υπήρξαν υπόνοιες μέχρι και για νοθεία. Πού θα πάει αυτό;

«Η Ιστορία έχει δείξει ότι το τοξικό κλίμα δηλητηριάζει την πολιτική ζωή και οδηγεί στην απαξίωση, με αποτέλεσμα οι πολίτες να απογοητεύονται και να χάνουν την εμπιστοσύνη τους. Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο με πολλαπλές κρίσεις που αντιμετωπίζει όχι μόνο η χώρα μας, αλλά και όλη η Ευρώπη. Είναι, λοιπόν, καθοριστικής σημασίας οι πολιτικές δυνάμεις να φτάσουμε στις κάλπες με αλήθεια και καθαρές θέσεις, και από εκεί και πέρα ο ελληνικός λαός να αποφασίσει με νηφαλιότητα πώς θέλει να πορευθεί η χώρα την επόμενη τετραετία».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Δείτε επίσης