«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Αλαλούμ στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κούλογλου «αδειάζει» τον Παπαδημούλη για την υπόθεση Γεωργούλη

Αλέξης Γεωργούλης, γεωργουλησ, υποθεση γεωργουλη, συριζα, ΣΥΡΙΖΑ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ερριμμένα». Αυτό αντικατοπτρίζει τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ μετά το αλαλούμ στη διαχείριση της όζουσας υπόθεσης των καταγγελιών σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Ο επικεφαλής της ευρω-ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης φέρεται να είναι στο στόχαστρο των επικρίσεων, κυρίως για τα μπρος-πίσω και τις ανακολουθίες στις διάφορες δηλώσεις που έκανε για το θέμα, επιχειρώντας να πείσει ότι δεν γνώριζε τίποτα. Στην Κουμουνδούρου οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα είναι έξαλλοι με την κάκιστη επικοινωνιακή και πολιτική διαχείριση του θέματος.

Οι στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα επισημαίνουν σε συνομιλητές τους ότι ενώ ο πρόεδρος του κόμματος έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει από την πρώτη στιγμή, το κόμμα βρίσκεται απολογούμενο και με την πλάτη στον τοίχο και χάνει πόντους στην κοινωνία, αφενός εξαιτίας των άστοχων παρεμβάσεων ευρωβουλευτών, και αφετέρου εξαιτίας των άθλιων αναρτήσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας εκ των οποίων, μάλιστα, διεγράφη.

Αρχικά ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα παρά μόνο φήμες, και ενημερώθηκε μόλις «έσκασε» το θέμα. Στη συνέχεια, η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας τον Γεωργούλη για βιασμό και βιαιοπραγία χρεώθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες, και ο κ. Παπαδημούλης βρέθηκε εκ νέου στον τοίχο, ψελλίζοντας δικαιολογίες.


Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί σήμερα (22/4) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα

Δείτε επίσης