«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Θεοδωρικάκος στη ΒτΚ:Είχαμε πει ότι θα πιάσουμε τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ

«Η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει τα πάντα για την εξιχνίαση της δολοφονίας, όσος χρόνος κι αν χρειαστείι», δήλωσε στη «ΒτΚ» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Τάκης Θεοδωρικάκος, Θεοδωρικάκος στη «ΒτΚ», Δολοφονία Καραϊβάζ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει τα πάντα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί να περάσει», δήλωσε στη «Βραδυνή της Κυριακής» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά τη σύλληψη των δύο δραστών.

Ο υπουργός καταφέρεται και εναντίον όσων, όπως λέει, «χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία», σημειώνοντας πως «οφείλουν μία συγγνώμη». Ο υπουργός με το που συνελήφθησαν οι δράστες ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, αλλά και τη χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, η οποία περίμενε δύο χρόνια να βρεθούν οι δολοφόνοι του άντρα της.

Κύριε υπουργέ, πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε δύο από τους δολοφόνους του Καραϊβάζ. Πέρασε αρκετός καιρός από το έγκλημα, και κάποιοι είχαν απελπιστεί και έλεγα πως δεν θα εξιχνιαστεί η υπόθεση. Άλλοι, μάλιστα, σας κατηγόρησαν για αδιαφορία.

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα –για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης– που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Δείτε επίσης