«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Το συμβόλαιο αλλαγής του «τυμβωρύχου» Αλέξη

Πνέουν μένεα στο ΠΑΣΟΚ με τον Τσίπρα, που έβγαλε από το «πράσινο» χρονοντούλαπο τη φρασεολογία και τα συνθήματα του Ανδρέα Παπανδρέου

ΣΥΡΙΖΑ, συριζα, πασοκ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αντιπαράθεση, προεκλογική περίοδος, ανδρεασ παπανδρεου, Ανδρέας Παπανδρέου, Αλλαγή, εκλογεσ, Εκλογές,καλπεσ, εκλογέσ 2023, Εκλογές 2023
Αρθρογράφος: Βαγγέλης Γιακουμής
Από Βαγγέλης Γιακουμής

«Πόλεμο» στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου προκάλεσε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αναφορές του σε «συμβόλαιο αλλαγής» και «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», που παραπέμπουν στα συνθήματα του ΠΑΣΟΚ το 1981, «άναψαν φωτιές» στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτόξευσε πυρά εναντίον του κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «είναι τυμβωρύχος του Ανδρέα με όλα αυτά που κάνει, προσπαθώντας να μιμηθεί το ΠΑΣΟΚ και τα συνθήματά του».

Και πρόσθεσε: «Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα, όμως ζούμε σε μΊα άλλη εποχή». Οι δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ έφεραν εκνευρισμό στην Κουμουνδούρου, αφού βλέπει πως το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει αντί να μικραίνει, καθιστώντας τη μετεκλογική τους συνεργασία ακόμα πιο δύσκολη.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 6 Μαϊου 2023

Δείτε επίσης