«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Κερδίζει το χαμένο έδαφος στις δημοσκοπήσεις η Ν.Δ.

Ανοίγει η ψαλίδα - Έρχεται πιο κοντά η αυτοδυναμία

Κυριάκος Μητσοτάκης, κυριακοσ μητσοτακησ, Νέα Δημοκρατία, νεα δημοκρατια, αυτοδυναμια, Εκλογές, Εκλογέσ 2023
Αρθρογράφος: Γεωργία Σκιτζή
Από Γεωργία Σκιτζή

Το πιο κρίσιμο διάστημα έως τις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι αυτό που διανύουμε, με το χρόνο να λιγοστεύει, τις περιοδείες να πυκνώνουν και με τα επιτελεία να αξιοποιούν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους για να προβάλουν τις θέσεις τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την πορεία που έχει χαράξει χωρίς παρεκκλίσεις, και η ρότα αυτή φαίνεται να αποδίδει καρπούς, όπως δείχνουν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, που διευρύνουν τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως και επειδή αναφέρεται στο μέλλον και όχι όπως οι αντίπαλοί του, που κοιτούν το παρελθόν και τσακώνονται για τον… Ανδρέα.

Το μοντέλο ενός σύγχρονου πολιτικού που βασίζεται στην αξιοπιστία λόγων και έργων και δεν αναλώνεται σε ανέξοδες υποσχέσεις για να γίνει αρεστός στους ψηφοφόρους προτάσσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προεκλογική του εκστρατεία, 15 ημέρες πριν από την προσφυγή στις κάλπες της απλής αναλογικής στις 21 Μαΐου, επιχειρώντας να καταδείξει ότι η χώρα χρειάζεται σοβαρή, σταθερή και ισχυρή διακυβέρνηση για να συνεχίσει στο δρόμο της προόδου, καθώς, όπως τονίζει, τα θεμέλια έχουν ήδη μπει τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 6 Μαϊου 2023

Δείτε επίσης