«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Άκης Σκέρτσος στη «ΒτΚ»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει νέα φοροεπιδρομή»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε αποκλειστική συνέντευξη δηλώνει ότι «Δεν πιστεύουμε τίποτα από αυτά τα οποία λέει ο κ. Τσίπρας, είναι αναξιόπιστος»

Η Βραδυνή της Κυριακής, Η Βραδυνή,  Άκης Σκέρτσος, κυβερνητικός εκπρόσωπος, αποκλειστική συνέντευξη,συνέντευξη, Εκλογές 2023, Εθνικές εκλογές, Εθνικές εκλογές 2023, Βουλευτικές εκλογές, Βουλευτικές εκλογές 2023, Νέα Δημοκρατία, Πολιτικά κόμματα, Πολιτικά,
Αρθρογράφος: Γεωργία Σκιτζή
Από Γεωργία Σκιτζή

«Δεν πιστεύουμε τίποτα από αυτά τα οποία λέει ο κ. Τσίπρας, είναι αναξιόπιστος», δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη «Βραδυνή της Κυριακής».

Ο κ. Σκέρτσος επαναλαμβάνει την πρόσκληση στον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει, έστω και αύριο, σε έναν ανεξάρτητο οικονομικό Οργανισμό –ελληνικό ή ξένο– το πρόγραμμά του. Τονίζει ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία έχει καθαρή θέση και πρόταση διακυβέρνησης, και σημειώνει ότι βρισκόμαστε στα μισά μίας μεγάλης προσπάθειας να απαλλάξουμε τη χώρα από διαρθρωτικά προβλήματα δεκαετιών.

Όσον αφορά στο ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Τουρκίας και τι περιμένει η Ελλάδα, απαντά: «Ευχόμαστε για το καλύτερο, προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο».

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 20 Μαϊου 2023

Δείτε επίσης