«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Το φορολογικό γαϊτανάκι ανοίγει την ψαλίδα υπέρ της Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει τη δεύτερη προεκλογική του εκστρατεία εκμεταλλευόμενος και τις αστοχίες των άλλων κομμάτων

Κυριάκος Μητσοτάκης, Μητσοτάκης, κυριακος μητσοτακησ, προεκλογικη περιοδοσ, Προεκλογική περίοδος, Νέα Δημοκρατία, νεα δημοκρατία, ΝΔ, Εκλογές 21η Μαϊου, Εκλογές 25ης Ιουνίου, εκλογεσ, κάλπες, Εκλογές 25 Ιουνίου, Εκλογές 2023, Εκλογέσ 2023
Αρθρογράφος: Γεωργία Σκιτζή
Από Γεωργία Σκιτζή

Ο στόχος της Ν.Δ. για τις 25 Ιουνίου είναι ξεκάθαρος: ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Γι’ αυτό, με τη δυναμική του 40,79% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το εκλογικό του επιτελείο χαράσσουν μέρα – μέρα το πλάνο των περιοδειών, έτσι ώστε να καλύψει όσο περισσότερες περιοχές μπορεί στο διάστημα των 20 ημερών που απομένουν έως τις κάλπες.

Η στρατηγική έχει χαραχθεί και τα όποια «δώρα» χαρίζουν απλόχερα οι πολιτικοί τους αντίπαλοι αξιοποιούνται στο έπακρον, έτσι ώστε να φανεί όσο πιο καθαρά γίνεται η προγραμματική άβυσσος που τους χωρίζει.

«Οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια», είπε πρόσφατα από την Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο αλαλούμ των δηλώσεων, ειδικά για την φορολογία, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, η βασική αρχή σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία είναι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το υπογράμμισε από το πρώτο βράδυ μετά τον εκλογικό θρίαμβο του κόμματός του ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα στελέχη και τους βουλευτές του.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα (2 Ιουνίου 2023) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης