«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Νέα Δημοκρατία: Τα «Μπλε Γεράκια» αναλαμβάνουν δράση

«Γαλάζια πανστρατιά» με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα - Πρώτιστο μέλημα της παράταξης και του προέδρου είναι να υπάρξει μία ασφαλής και σταθερή διακυβέρνηση

Κυριάκος Μητσοτάκης, Μητσοτάκης, κυριακος μητσοτακησ, προεκλογικη περιοδοσ, Προεκλογική περίοδος, Νέα Δημοκρατία, νεα δημοκρατία, ΝΔ, Εκλογές 21η Μαϊου, Εκλογές 25ης Ιουνίου, εκλογεσ, κάλπες, Εκλογές 25 Ιουνίου, Εκλογές 2023, Εκλογέσ 2023
Αρθρογράφος: Γεωργία Σκιτζή
Από Γεωργία Σκιτζή

Ο νέος μαραθώνιος των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη και κορυφαίων στελεχών με την κωδική ονομασία «Μπλε Γεράκια» έχει ξεκινήσει δυναμικά. Το μήνυμα που εκπέμπουν προς πάσα κατεύθυνση είναι ξεκάθαρο: ασφαλής αυτοδυναμία στις 26 Ιουνίου, για να μπορεί να προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές και τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να συνεχίσει η χώρα να βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Και μπορεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. να μην αναλώνεται σε στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις, ωστόσο υπογραμμίζει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν κρυφή ατζέντα για τη φορολόγηση, η οποία σταδιακά αποκαλύπτεται. Προτρέπει, δε, τους πολίτες πρώτα να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και μετά να πάνε παραλία, υπογραμμίζοντας ότι η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει με ολοένα και περισσότερα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Μία δυναμική «γαλάζια» προεκλογική εκστρατεία βρίσκεται σε εξέλιξη, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από την προηγούμενη, αλλά με την ίδια βάση, δηλαδή την ανάγκη για αυτοδυναμία, προκειμένου η χώρα την 26 Ιουνίου να έχει κυβέρνηση ικανή να διαχειριστεί τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία αλλά και με κυβερνήτη στο τιμόνι που θα μπορεί να κουμαντάρει το σκάφος και να το οδηγεί σε ήρεμα νερά.

Αυτό είναι και το μήνυμα που στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολίτες ξεκινώντας από τη λαϊκή συνοικία του Περιστερίου –όπου η Ν.Δ. αύξησε τα ποσοστά της– και συνεχίζοντας για ένα διήμερο –Τρίτη και Τετάρτη– με περιοδεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα (2 Ιουνίου 2023) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης