«Η Βραδυνή της Κυριακής»

GREEK MAFIA: Το αιματοκύλισμα συνεχίζεται

Τα δύο θύματα ήταν γνωστά ονόματα και είχαν σχετιστεί ακόμα και με δολοφονίες

Greek Mafia,
Αρθρογράφος: Γιώργος Γεραφέντης
Από Γιώργος Γεραφέντης

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Σοφία Βέμπο στο Κορυδαλλό, και είχε στόχο δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της Greek Mafia.

Το οπτικό υλικό αναλύεται καρέ καρέ από τους ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά είναι δύσκολο να αποκαλυφθούν πρόσωπα, καθώς είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες fullface.

Το σπίτι των θυμάτων, όπως αποκάλυψε στη «Βραδυνή της Κυριακής» αξιωματικός της Ασφάλειας, είναι ζωσμένο με κάμερες που έχουν καταγράψει τη διπλή δολοφονία.

Μετά το μαφιόζικο χτύπημα, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους, και αφού διένυσαν μία απόσταση 8,5 χιλιομέτρων έκαψαν το όχημα στην περιοχή του Σκαραμαγκά και εξαφάνισαν τα ίχνη τους.

Το μαύρο Ford Kuga έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν σε παρόμοιο όχημα και είχε κλαπεί τον περασμένο Μάρτιο από την περιοχή του Χαλανδρίου.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί σήμερα (10 Ιουνίου 2023) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης