«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Μητσοτάκης: Μάχη κατά της ακρίβειας και διμέτωπος κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Τα μέτρα που εξετάζει ο πρωθυπουργός για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την... αντιμετώπιση της αντιπολίτευσης

κυριακοσ μητσοτακησ, μητσοτακησ, πρωθυπουργοσ, μεγαρο μαξιμου, κυβερνηση, κυβερνητικο σχημα, υπουργικο συμβουλιο, ακριβεια, αυξησεισ τιμων, ανατιμησεισ, πληθωρισμοσ, αισχοκερδεια, προβληματα της καθημερινοτητασ, ερευνεσ κοινησ γνωμησ, δημοσκοπησεισ, δημοσ
Αρθρογράφος: Γεωργία Σκιτζή
Από Γεωργία Σκιτζή

Αποφασισμένη να δώσει τη μάχη κατά της ακρίβειας, με όσα μέσα διαθέτει, εμφανίζεται η κυβέρνηση. Η στήριξη των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα, ανάλογα με το δημοσιονομικό χώρο, να γίνουν παρεμβάσεις που θα ανακουφίζουν ειδικά τους ευάλωτους. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ζητήσει από τους υπουργούς του περισσότερη δουλειά, έτσι ώστε να προωθούνται οι μεταρρυθμίσεις αλλά και να γίνονται οι αναγκαίες κινήσεις όπου χρειάζεται, για να αναχαιτιστεί το κύμα της ακρίβειας.

Μοναδικός αντίπαλος της κυβέρνησης είναι η ακρίβεια. Αυτό έχει εμπεδωθεί από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο αφουγκράζεται την αγωνία του κόσμου, η οποία αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ζητήσει από τους υπουργούς του «λιγότερο ΣΥΡΙΖΑ» και περισσότερη δουλειά, έτσι ώστε να προωθούνται οι μεταρρυθμίσεις αλλά και να γίνονται παρεμβάσεις όπου χρειάζεται για την ανακούφιση των πολιτών, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων.

Οι συσκέψεις είναι διαρκείς στο Μέγαρο Μαξίμου, με τους επιτελείς να ζητούν από τους υπουργούς αλλά και τους βουλευτές να μεταφέρουν τον παλμό της κοινωνίας, έτσι ώστε οι αποφάσεις να είναι στοχευμένες για να επιλύονται τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως από αύριο (Παρασκευή, 4/11) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης