«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Ο κύβος ερρίφθη: Ο Στέφανος θα έχει αντίπαλο την Όλγα

Το Συνέδριο εξελίσσεται σε εμφύλιο, με τον κίνδυνο νέας διάσπασης να είναι ορατός

κασσελακης γεροβασιλη, στεφανος κασσελακης ολγα γεροβασιλη, στέφανος κασσελάκης όλγα γεροβασίλη συριζα, εκλογες συριζα κασσελακης γεροβασιλη
Αρθρογράφος: Βαγγέλης Γιακουμής
Από Βαγγέλης Γιακουμής

Σε ανοικτή ρήξη, με χαρακτηριστικά πολιτικής «βεντέτας» απέναντι σε εκείνους που τον αμφισβητούν, οδεύει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και αν μέχρι τώρα είχε στην απέναντι κομματική όχθη τον Διονύση Τεμπονέρα, με το που άρχισε το Συνέδριο απέκτησε ακόμα έναν αντίπαλο.

Τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παρά τη στήριξη που είχε προσφέρει στο διάδοχό του, πλέον τον αμφισβητεί ανοιχτά και ζητά προσφυγή στη βάση του κόμματος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε, μάλιστα, και το ίδιο το Συνέδριο και έλαμψε δια της απουσίας του. Και πριν σβήσουν τα φώτα στο Τάε Κβον Ντο, εμφανίστηκε και νέος αντίπαλος.

Η Όλγα Γεροβασίλη. Όπως φαίνεται, η επόμενη μέρα στο κόμμα δεν θα είναι ίδια. Το πώς θα είναι, ίσως το μάθουμε μέχρι το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου, ίσως και όχι.

Αν και το μεγάλο ερώτημα είναι αν με ή χωρίς τον Κασσελάκη θα επιβιώσει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα καταποντιστεί στις Ευρωεκλογές…

Με το που ξεκίνησε το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως τορπιλίστηκε από τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που έριξε λάδι στη φωτιά του εσωκομματικού πολέμου.

Και επειδή ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέστη τελικά στο Συνέδριο, παρά επέλεξε να κάνει μόνο τη συγκεκριμένη δήλωση, φάνηκε ότι ήταν καλά προετοιμασμένο και συμφωνημένο το να αμφισβητηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το γεγονός ότι στελέχη που υιοθετούν τις απόψεις Τεμπονέρα καταχειροκρότησαν τον Αλέξη Τσίπρα που άνοιξε το δρόμο της ενεργούς αμφισβήτησης, δείχνει πως η αναμέτρηση θα γίνει ανάμεσα στον κ. Κασσελάκη, ο οποίος ζητά να κριθεί στις εθνικές εκλογές, και στον Διονύση Τεμπονέρα.

Διαβάστε περισσότερα στη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί από το Σάββατο (24/02) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης