Υγεία

Detox Water: 3 συνταγές για την απόλυτη αποτοξίνωση

Η κατανάλωση των detox water για απώλεια βάρους είναι ο απόλυτος καθαρισμός για να θεραπεύσετε το έντερό σας, να παραμένετε ενυδατωμένοι και να μεταμορφώσετε το σώμα σας!

Detox Water: 3 συνταγές για την απόλυτη αποτοξίνωση
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μία από τις καλύτερες συμβουλές απώλειας βάρους είναι να πίνετε νερό. Το νερό είναι καθαρό, χωρίς θερμίδες και απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες.

Για να το λέμε ωμά, το νερό είναι θεραπευτικό, ξεπλένει το σύστημα και σας κάνει να λάμπετε από μέσα προς τα έξω! Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερα ροφήματα αποτοξίνωσης (detox water) που τα κάνουν όλα:

Detox Water με Λεμόνι – Αγγούρι – Μέντα
Αυτό το ρόφημα αποτοξίνωσης είναι ένα υπέροχο μείγμα από λεμόνια, νερό, φύλλα μέντας και φέτες αγγουριού και είναι τόσο εύκολο και δροσιστικό! Προσθέστε φέτες λεμονιού και αγγουριού στο νερό και αφήστε το να δέσει για να μεγιστοποιήσετε τα θρεπτικά συστατικά στο νερό αποτοξίνωσης. Τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνες όπως η βιταμίνη C που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αν θέλετε, μπορείτε να παραλείψετε το αγγούρι και απλώς να βάλετε λεμόνι, αλλά θα χάσετε τα οφέλη των αγγουριών. Τα αγγούρια έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες καθώς είναι πλούσια σε νερό και φυτικές ίνες και μειώνουν το πρήξιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Hernews.gr

Δείτε επίσης