Υγεία

Μαξίμου: Συνάντηση Σωτήρη Τσιόδρα με τον πρωθυπουργό

Συζήτησαν για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης

Μαξίμου: Συνάντηση Σωτήρη Τσιόδρα με τον πρωθυπουργό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά από αρκετούς μήνες ηχηρής απουσίας από το πολιτικό προσκήνιο ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίστηκε ξανά και μάλιστα βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας, που για μεγάλο χρονικό διάστημα στην διάρκεια της πανδημίας εκτελούσε χρέη εκπροσώπου του υπουργείου υγείας, επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό με τον οποίο συζήτησαν για την ανάγκη εμβολιασμού του πληθυσμού κατά της εποχικής γρίπης.

«Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης προχωράει. Ας ακούσουμε λοιπόν τους γιατρούς, κι ας θωρακιστούμε!», γράφει στο Twitter ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και συνοδεύει τη λεζάντα με ένα βίντεο με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο διάλογος του πρωθυπουργού με τον Σωτήρη Τσιόδρα είχε ως εξής:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Παρότι δεν είμαι άνω των 60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου, η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης.

Σας συνιστώ αν είστε άνω των 60, να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι. Γιατρέ τι λες εσύ;»

Σωτήρης Τσιόδρας: «Βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για τη γρίπη».

Δείτε επίσης