Υγεία

Αμερικανός Επιστήμονας: Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε και διέρρευσε από τη Γουχάν

Επιρρίπτει μεγάλες ευθύνες στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Αμερικανός Επιστήμονας:«Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε και διέρρευσε από τη Γουχάν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε σοβαρότατη καταγγελία που προκαλεί σοκ και πολλά ερωτήματα προχώρησε ένας Αμερικανός επιστήμονας για τον κορωνοιό για τον τρόπο που παρασκευάστηκε στην Κίνα, το πως διέρρευσε από το εργαστήριο αλλά και την ευθύνη των ΗΠΑ που τις κατηγορεί για συγκάλυψη.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό Δρ. Άντριου Χαφ, που συνεργάστηκε στενά με το εργαστήριο της Γουχάν στην Κίνα, ο κορονοϊός είναι μια γενετικά τροποποιημένη ασθένεια που κατασκευάστηκε και διέρρευσε από τις εγκαταστάσεις του με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης.

Όπως αναφέρει η DailyMail, ο Δρ. Άντριου Χαφ, πρώην αντιπρόεδρος της ΜΚΟ των ΗΠΑ, EcoHealth Alliance, αποκάλεσε την πανδημία του κορονοϊού «μία από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην ιστορία» και υποστηρίζει την πιο διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας, ότι η COVID-19 κατασκευάστηκε και διέρρευσε από το εργαστήριο της Γουχάν.

Στο βιβλίο του με τίτλο «The Truth About Wuhan» (Η Αλήθεια για τη Γουχάν), ο Δρ. Άντριου Χαφ ισχυρίζεται ότι η πανδημία ήταν το αποτέλεσμα της χρηματοδότησης από την αμερικανική κυβέρνηση προς την επικίνδυνη γενετική μηχανική των κορονοϊών της Κίνας.

Ο Αμερικανός επιστήμονας μιλώντας στη βρετανική Sun, τόνισε ότι «η αμερικανική κυβέρνηση ευθύνεται για τη μεταφορά της επικίνδυνης αυτής βιοτεχνολογίας στους Κινέζους» και πως τα πειράματα της Κίνας έγιναν σε περιβάλλοντα με αρκετά ελλειπή και χαλαρή βιοασφάλεια, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει ο ιός της COVID-19 από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ.

«Η EcoHealth Alliance και τα ξένα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας, βιοπροστασίας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τη διαρροή του ιού από στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν», τόνισε ο Δρ. Άντριου Χαφ.

Τέλος ο Δόκτωρ Χαφ χαρακτήρισε ως τη «μεγαλύτερη αποτυχία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ μετά την 11η Σεπτεμβρίου», την υπόθεση για την εξάπλωση του κορωνοιού αφότου αυτός διέρρευσε από το Κινεζικό εργαστήριο.

Δείτε επίσης