Υγεία

Ψευτογιατρός: «Δεν θέλουμε έκθεση, να το πω έτσι, σε άλλους γιατρούς. Γιατί;»

Οι απίστευτες δικαιολογίες στους ασθενείς θύματα του για να μην μαθευτεί η απάτη του

Ψευτογιατρός: «Δεν θέλουμε έκθεση, να το πω έτσι, σε άλλους γιατρούς. Γιατί;
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η μία μετά την άλλη οι δεκάδες απάτες του 66χρονου Δ. Τριανταφύλλου, που ήταν φυσιοθεραπευτής αλλά εμφανιζόταν ως «σωτήρας» για να απομυζά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα θύματα του, αποκαλύπτονται.

Η δράση του ψευτογιατρού που έχει ξεκινήσει πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια πουλώντας ελπίδες για θεραπεία σε ανθρώπους που υπέφεραν είτε οι ίδιοι είτε συγγενικά τους πρόσωπα από ανίατες παθήσεις, δεν έχει τέλος.

Μετά τις αποκαλύψεις αρκετών θυμάτων του που τους πουλούσε τις αμπούλες με την γλυκόζη λες και ήταν χρυσός, μετά τους θανάτους τουλάχιστον 5 ασθενών τους οποίους είχε πείσει να διακόψουν την ιατρική θεραπεία τους για αρρώστιες όπως σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και καρκίνο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και ο απίστευτος τρόπος που έπειθε τα θύματα του.

Σύμφωνα με το MEGA και LIVE NEWS από το μακρινό 2006, έπειθε τους ασθενείς του να τον εμπιστευτούν, χωρίς ωστόσο να μάθουν οι άλλοι την «πρωτοποριακή δράση του» γιατί οι συνάδελφοι του γιατροί τον ζήλευαν.

Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί ανάμεσα στον 66χρονο και ένα από τα τότε θύματα του:

Ψευτογιατρός: Κάνουμε μία κυτταρική θεραπεία. Αυτές που απαγορεύονται. Που λέμε «βλαστοκύτταρα». Δεν θέλουμε έκθεση, να το πω έτσι, σε άλλους γιατρούς. Γιατί; Γιατί υπάρχει αυτό το κακό το ελληνικό. Το «μου πήρες τον ασθενή μου». Πολλοί έχουν γίνει καλά.

Θύμα: Γιατί δεν το διατυμπανίζετε αυτό;

Ψευτογιατρός: Δεν πρέπει. Δεν κάνει.

Θύμα: Γιατί;

Ψευτογιατρός: Απαγορεύεται. Δεν έχεις καταλάβει ότι απαγορεύεται να γίνετε καλά; Αυτό δεν το ξέρεις;

Θύμα: Ναι εντάξει.

Ψευτογιατρός: Απαγορεύεται να γίνετε καλά, πώς να σας το πω; Απαγορεύεται. Δεν κάνει.

Δείτε επίσης