Υγεία

«2023 ΕΛΕΥΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα» - Σε ετοιμότητα ΕΚΑΒ και ΕΣΥ Ελευσίνας

Έκτακτη σύσκεψη σήμερα στο υπουργείο υγείας για την υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη την περίοδο των εκδηλώσεων

«2023 ΕΛΕΥΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα» - Σε ετοιμότητα ΕΚΑΒ και ΕΣΥ Ελευσίνας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αυξημένη ετοιμότητα και σειρά μέτρων αποφασίστηκαν σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού υγείας κ. Μίνας Γκάγκα, για την πλήρη και υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων «2023 ΕΛΕΥΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα» οι οποίες ξεκινούν αύριο στην Ελευσίνα.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων σε όλη την περίοδο κατά την οποία η Ελευσίνα θα κατέχει τη τιμητική θέση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, με έμφαση στις ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν πολλούς θεατές.

Μην ξεχνάμε ότι αύριο Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η Ελευσίνα θα βρεθεί στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος με τέσσερις πομπές να φθάνουν στην πόλη από ξηρά και θάλασσα, κι ένα διήμερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με εκθέσεις, συναυλίες, περφόρμανς, DJ πάρτι και παράλληλες εκδηλώσεις.

Τα μέτρα που αποφασίστηκαν

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης σήμερα με την Αναπληρώτρια Υπουργό Μίνα Γκάγκα, τον δήμαρχο Ελευσίνας, Αργύριος Οικονόμου, τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός, τον διοικητή του Θριασίου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας, Δημήτρης Αντωνίου καθώς και στελέχη του Κ.Υ Ελευσίνας αποφασίστηκε:

Η διαρκής και αυξημένη ετοιμότητα του Θριασίου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας καθώς και του Κ.Υ Ελευσίνας

Η ενίσχυση των δύο προαναφερόμενων δομών υγείας με μετακινήσεις ιατρών και λοιπού προσωπικού

Η αυξημένη ετοιμότητα του ΕΚΑΒ, ανάλογα με το είδος των εκδηλώσεων και του πλήθους των προσερχόμενων σε αυτές θεατών, σε επίπεδο ασθενοφόρων και μοτοσυκλετών άμεσης επέμβασης

Η Αναπληρώτρια Υπουργός δήλωσε πως το Υπουργείο Υγείας θα σταθεί αρωγός προς τον Δήμο Ελευσίνας, παρέχοντας κάθε δυνατή στήριξη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην «2023 ΕΛΕΥΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα».

Δείτε επίσης