Υγεία

Λάρισα: Χειρουργός καθησυχάζει με μια κούκλα ένα κοριτσάκι λίγο πριν την επέμβαση

Η ανθρώπινη στιγμή μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου

Λάρισα, Νοσοκομείο, ΕΣΥ, Χειρουργείο,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια φωτογραφία από το νοσοκομείο της Λάρισας όπου απαθανατίζει γιατρούς και νοσοκόμες να βρίσκονται πάνω από ένα μικρό παιδί λίγο πριν το χειρουργείο του, προκαλεί συγκίνηση για τον τρόπο που το υγειονομικό προσωπικό προσπαθεί να ηρεμήσει την μικρή ασθενή.

Ένας μάλιστα εκ των γιατρών ο οποίος χειρούργησε το μικρό κορίτσι, έχει εφοδιαστεί και ένα παιχνίδι που το δείχνει στο κοριτσάκι.

Η συγκινητική φωτογραφία είναι μέσα από το χειρουργείο, όπως τη δημοσιοποίησε διευθυντής ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πάνω από το χειρουργικό κρεβάτι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο νεαρός χειρουργός ΩΡΛ, Χρήστος Τερζούδης, κρατά στα χέρια του μια κούκλα Barbie και παίζοντας μαζί της προσπαθεί να καθησυχάσει ένα κοριτσάκι που είναι έτοιμο να χειρουργηθεί. Την ίδια ώρα, χαμογελαστές νοσοκόμες ετοιμάζουν το παιδί για το χειρουργείο.

Η συγκινητική, ανθρώπινη στιγμή απαθανατίστηκε στον φακό και δημοσιοποιήθηκε με ανάρτηση στο Facebook από τον διευθυντή ΕΣΥ στην ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου, Γιάννη Τσιτιρίδη, θέλοντας να αναδείξει την ασθενοκεντρική προσέγγιση των ασθενών από τους συνεργάτες του.

«Όταν οι συνεργάτες έχουν καλή διάθεση και ειδικά του Chris Terzoudis που άρχισε να του βγαίνουν και πατρογονικές τάσεις!!! Καλημέρα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας…», έγραψε ο γνωστός χειρουργός συνοδεύοντας τη φωτογραφία της ανάρτησης.

ΕΣΥ, Λάρισα, Χειρουργείο,

Δείτε επίσης