Υγεία

Ο υπουργός υγείας συμμετείχε στο 3rd Olympic Health Run για τα παιδιά με καρκίνο

«Να τους εξασφαλίσουμε τη ζωή και το μέλλον που τους αξίζει» είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης

Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Υπουργός υγείας, Παιδί,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στον 3ο Ολυμπιακό Αγώνα για την υγεία και ειδικά ενάντια στον παιδικό καρκίνο, συμμετείχε ο υπουργός υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός υγείας εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, με την συμμετοχή του στον αγώνα δρόμου προς όφελος των παιδιών με καρκίνο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο υπουργός Υγείας που έτρεξε στο 3rd Olympic Health Run, τόνισε την ανάγκη «να τους εξασφαλίσουμε τη ζωή και το μέλλον που τους αξίζει».

«Ένας αγώνας δρόμου που συμβολίζει τον καθημερινό αγώνα που δίνουν τα παιδιά για να κερδίσουν τη ζωή», έγραψε στο Facebook ο υπουργός Υγείας.

«Με μεγάλη συγκίνηση εκπροσώπησα την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis στον Αγώνα Δρόμου 3rd Olympic Health Run ενάντια στον παιδικό καρκίνο. ​Ένας αγώνας δρόμου που συμβολίζει τον καθημερινό αγώνα που δίνουν τα παιδιά για να κερδίσουν τη ζωή. Χρέος της πολιτείας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας, όλα όσα χρειάζονται. Να τους εξασφαλίσουμε τη ζωή και το μέλλον που τους αξίζει. ​Συγχαρητήρια σε όλους για τη διοργάνωση».

Δείτε επίσης