Υγεία

Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Πρακτική εκπαίδευση των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε μια πρωτοποριακή συνεργασία στρατηγικής σημασίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Υγείας, με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου.

Στοχεύοντα στην παροχή διαρκώς ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας στον άνθρωπο, ο Ιατρικός Όμιλος Αθηνών, έχοντας αποδείξει την τεράστια βαρύτητα στην εκπαίδευση και την έρευνα προχώρησε σε σύναψη Μνημονίου Στρατηγικής Συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ενός από τα πιο σημαντικά ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα της Νότιας Ευρώπης και μέλος της Galileo Global Education, του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Οργανισμού, με δίκτυο 54 ιδρυμάτων, σε περισσότερες από 80 πανεπιστημιουπόλεις σε 10 χώρες, στο οποίο σπουδάζουν περισσότεροι από 170.000 φοιτητές.

Η συμφωνία προβλέπει, μεταξύ άλλων, την πρακτική εκπαίδευση των φοιτητών της Ιατρικής στα υψηλής τεχνολογίας και στελεχωμένα με κορυφαίους επιστήμονες νοσοκομεία του Ομίλου στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Η έναρξη της εκπαίδευσης αρχίζει απο το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Όμιλος Ιατρικό Αθηνών,

Το Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Αποστολόπουλος και από την πλευρά του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ο Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος Συμβουλίου.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διαπνέονται από κοινό όραμα και αξίες καθώς έχουν ταυτιστεί με την παροχή των ποιοτικότερων υπηρεσιών, την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία, την ερευνητική αριστεία και τη διασύνδεσή τους με την κοινωνία.

Δείτε επίσης