Υγεία

Στη δίνη της κακοκαιρίας Elias και το νοσοκομείο Βόλου – Πλημμύρισαν τα υπόγεια

Ευτυχώς δεν υπήρξε διακοπή ρεύματος στο νοσηλευτικό ίδρυμα

Κακοκαιρία Elias, Βόλος,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη δίνη της κακοκαιρίας Elias και το νοσοκομείο Βόλου, του οποίου αρκετοί υπόγειοι και ισόγειοι χώροι χάθηκαν από τα νερά.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο, ούτε στο θέμα με το πόσιμο νερό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, η έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε χθες το απόγευμα και η οποία κράτησε μέχρι τις δύο τα ξημερώματα της Πέμπτης, προκάλεσε την πλημμύρα όλων των υπόγειων τμημάτων όσο και χώρων του ισογείου όπως της τραπεζαρίας.

Μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του "Αχιλλοπούλειου" νοσοκομείου Βόλου, έχουν πλημμυρίσει το δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ, αποθήκες αναλώσιμων υλικών, οι διάδρομοι, τα αποδυτήρια και η τραπεζαρία του προσωπικού.

Από την μέχρι στιγμής εικόνα δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα που να επηρεάζει την λειτουργία κάποιου τμήματος, όπως συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες.

«Έχουμε ρεύμα και νερό, δεν υπάρχει το πρόβλημα της διακοπής υδροδότησης που αντιμετωπίσαμε στον Daniel, όταν χρειάστηκε να διακοπεί η λειτουργία χειρουργείων, τεχνητού νεφρού και άλλων τμημάτων» αναφέρει το σωματείο εργαζομένων του Αχιλλοπούλειου.

Από νωρίς σήμερα το πρωί τα συνεργεία καθαρισμού εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να απομακρύνουν το νερό από τους πλημμυρισμένους υπόγειους χώρους του νοσοκομείου.

Δείτε επίσης