Ασημίνα Ιγγλέζου: Πολλά έγιναν στο Survivor - H ψυχολογία μου έχει αλλάξει

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, η πρώην παίκτρια του Survivor Ασημίνα Ιγγλέζου μίλησε για την εμπειρία της, ενώ αναφέρθηκε στον ψυχολογικό πόλεμο που δεχόταν από την Κώστα και την Σοφία.

«Είναι πολλά που έγιναν γι’ αυτό η ψυχολογία μου έχει αλλάξει. Αυτό που είπε ο Ασημακόπουλος είναι το ελάχιστο. Ο Κώστας μού έλεγε κάθε μέρα ότι μου πέφτουν τα μαλλιά για να πάω στο γιατρό, για να πάω στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας και η Σοφία όλο το 24ωρο είχαν ένταση και αρνητισμό απέναντί μου. Ήθελα να τη βοηθήσω στο μαγείρεμα και μου έλεγε ότι δεν χρειάζεται βοήθεια. Μετά από μία ώρα άρχιζε έναν τσακωμό ότι δεν βοηθάω στις δουλειές. Το έλεγε και το πίστευε», είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου που σημείωσε ότι ο κόσμος μπορεί να έβλεπε μόνο ένα μέρος αυτού του ψυχολογικού πολέμου που δεχόταν συνεχώς.

«Με πολλούς δεν θα επιδιώξω να κάνω παρέα. Ο Κώστας και η Σοφία το έκαναν και σε άλλα παιδιά, ειδικά στη μπλε ομάδα. Στον James έκαναν πλάκα για τα κιλά του, για την καταγωγή του και στον Νίκο για τον τρόπο που μιλάει. Η Σοφία μου έκανε επίθεση επειδή εκδήλωσα την ανάγκη μου να δω τα παιδιά μου», αποκάλυψε ακόμα η πρώην παίκτρια του Survivor.