ΑΣΟΕΕ: Στο μικροσκόπιο η εμπλοκή του καθηγητή σε υποθέσεις τοκογλυφίας και κυκλώματα παιδοφιλίας | 6d15353b cdae 4b6b 92ea c5193dc44d8d

Ο καθηγητής που ξυλοκοπήθηκε από κουκουλοφόρους σήμερα στην ΑΣΟΕΕ καταγγέλλεται για τοκογλυφία και εμπλοκή σε κυκλώματα παιδοφιλίας.

Για το πρωτοφανές συμβάν, το οποίο έγινε μπροστά στα μάτια των φοιτητών που παρακολουθούσαν την παράδοση, η προϊσταμένη εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. 

Στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις, μεταξύ άλλων, αυτή της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Ο καθηγητής που δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων την ώρα της παράδοσης, κατέθεσε αρχικά στους αστυνομικούς «δείχνοντας» για το περιστατικό τρεις συναδέλφους του με τους οποίους έχει δικαστική διαμάχη. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διερευνά και υπόθεση στην οποία το θύμα καταγγέλλεται για τοκογλυφία και εμπλοκή σε κυκλώματα παιδοφιλίας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 16:30 όταν και την ώρα της παράδοσης, μία ομάδα 10 περίπου ατόμων, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν σε αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ στο οποίο παρέδιδε ο εν λόγω καθηγητής. Η επίθεση σημειώθηκε στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση, του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση και οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν άγρια στον καθηγητή τραυματίζοντάς τον.

«Δεν είχα ποτέ προστριβές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο», λέει ο καθηγητής μετά την επίθεση

«Εγώ δεν είχα ποτέ προστριβές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο», φέρεται να δήλωσε ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, μετά την επίθεση από κουκουλοφόρους.

Αυτό φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, στους αστυνομικούς της κρατικής ασφάλειας για την επίθεση που δέχτηκε.

Παράλληλα, περιέγραψε πως σημειώθηκε η επίθεση την ώρα που στο αμφιθέατρο βρίσκονταν φοιτητές και φοιτήτριες.