ΑstraZeneca: Επικό σκηνικό με ηλικιωμένο που εμβολιάστηκε – «Όχι ρε π…»

Ένα ιδιαίτερο συμβάν καταγράφηκε σε εμβολιαστικό κέντρο. Ένας ηλικιωμένος άνδρας είχε μόλις εμβολιαστεί με ΑstraZeneca και βρισκόταν σε αναμονή, με σκοπό να ελεγχθούν αλλεργικές αντιδράσεις.

Ενώ είχε μπει ο επόμενος για εμβολιασμό, ο ηλικιωμένος κοίταξε με περιέργεια και ρώτησε τη νοσηλεύτρια: «Συγνώμη, ποιο εμβόλιο μου κάνατε;».

Η νοσηλεύτρια του απάντησε: «ΑstraZeneca φυσικά. Μόνο αυτό χορηγούμε στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο. Δεν το είδατε όταν το δηλώσατε;».

Ο εμβολιασμένος ηλικιωμένος εκσφενδονίστηκε από την καρέκλα του και αναφώνησε: «Όχι ρε π….». Νοσηλευτές και εμβολιαζόμενοι, όταν είδαν τον ηλικιωμένο να πανιάζει από το φόβο του, προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν λέγοντάς του ότι δεν διατρέχει κίνδυνο.

Παρ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, o ηλικιωμένος αναχώρησε μουρμουρίζοντας και σιχτιρίζοντας την καλή του τύχη και αυτόν που του έκλεισε το ραντεβού.

Εκτιμάται ότι λόγω της ηλικίας του θεωρούσε αυτονόητο τον εμβολιασμό του με Pfizer και όταν είδε τον νεαρό να μπαίνει προβληματίστηκε.