Τι μπορεί να κάνει άραγε ένα ζευγάρι που θα βρεθεί ολομόναχο σε ένα σταθμό μετρό; Σεξ φυσικά τι άλλο; Απορείτε; Κι όμως, αυτή ήταν η σκέψη ενός ζευγαριού που βρέθηκε στο σταθό του Μπρούκλιν «Flushing Avenue», της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την New York Post το ζευγάρι αποφάσισε να το… κάψει, ωστόσο δεν υπολόγισε ότι ανά πάσα στιγμή κάποιος μπορεί να περνούσε και να τους έπιανε στα… πράσα. Αυτό τελικά έγινε από άτομο που βρισκόταν στην απέναντι αποβάθρα και απαθανάτισε το θέαμα, τραβώντας βίντεο με το κινητό του, το οποίο μάλιστα έχει διάρκεια ένα ολόκληρο λεπτό.

«Μοιάζει με το PornHub» ακούγεται να λέει ο άνθρωπος που βιντεοσκοπεί το ζευγάρι, ενώ ο άνδρας κοιτά απέναντι, του βγάζει τη γλώσσα και του κάνει μια χειρονομία με τα χέρια. «Αυτή είναι η Νέα Υόρκη, μπορείς να δεις τα πάντα» συνεχίζει, πριν απομακρυνθεί γελώντας.

Η εταιρεία ΜΤΑ – Metropolitan Transportation Authority, προσέλαβε περισσότερους καθαριστές, τοποθέτησε ειδικές υπεριώδεις λάμπες που σκοτώνουν τον ιό και ανέστειλε τα νυχτερινά δρομολόγια για να απολυμάνει τους συρμούς, προκειμένου να περιορίσει τη διασπορά του κορωνοϊού.

Σε ερώτηση για το «ροζ» περιστατικό, ο εκπρόσωπος της ΜΤΑ δήλωσε περήφανος για την καθαριότητα των σταθμών, αλλά αποθάρρυνε τον κόσμο από το να γίνονται τόσο διαχυτικοί. «Είμαστε περήφανοι που είναι τόσο καθαροί οι σταθμοί, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ελέγχει κανείς την καθαριότητα όπως το ζευγάρι αυτό» τόνισε.