Αθηνά Οικονομάκου: Κούρεψε ακόμα πιο κοντά τα μαλλιά της και οι followers την αποθέωσαν (pics)

Η Αθηνά Οικονομάκου το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε αλλαγές ΄όσον αφορά το haircut look της και κυριολεκτικά… έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Η ηθοποιός δεν μας είχε συνηθίσει πρωτύτερα σε τόσο μεγάλες αλλαγές, καθώς ήταν λάτρης του μάκρους στο μαλλί. Έτσι λοιπόν, το φθινόπωρο την βρίσκει τελείως ανανεωμένη και τολμηρή σε στυλ και μαλλί. Άφησε τα πιο μακριά της μαλλιά για ένα κλασικό καρέ – Δες το νέο look.

Η Αθηνά Οικονομάκου σήμερα έκοψε τα μαλλιά της ακόμη πιο κοντά κοντά, σε ένα καρέ, τονίζοντας τα κοψίματα του προσώπου της και δίνοντας έναν πιο hot χαρακτήρα.

Η επιχειρηματίας άφησε τα πιο μακριά της μαλλιά και πόζαρε χαρούμενη στο πλευρό του κομμωτή που την ανέλαβε, Πάνου Παπανδριανού, γράφοντας στο caption της ανάρτησης: «Oops, το έκανα ξανά. Περιμένω τα σχόλιά σας».

Τα αποθεωτικά σχόλια των followers

Οι followers της, μόλις είδαν την ανάρτηση της ηθοποιού, έσπευσαν να την.. αποθεώσουν κι όχι αδίκως! Όπως θα δεις και στην ανάρτηση της ηθοποιού, τα σχόλια περιέγραφαν πόσο υπέροχη είναι με το νέο της κούρεμα, εκθειάζοντας το δημιουργικό αποτέλεσμα τόσο ως styling όσο και πάνω στο πρόσωπο της ηθοποιού.

Η μεγάλη αλλαγή που ξεκίνησε ένα μήνα πριν

Πριν από έναν μήνα, η Αθηνά ξαναεμπιστεύτηκε τον κομμωτή της Πάνο Παπανδριανό, εκείνη τη φορά για να της δώσει πιο 70s vibes στα μαλλιά της.

Δείτε την ανάρτηση της Αθηνάς ένα μήνα πριν