Αττική: Εκστρατεία ενημέρωσης εμβολιασμού στις παραλίες και τα beach bar

Συνεχίζεται μέχρι και σήμερα η εκστρατεία ενημέρωσης των νέων, ηλικίας 18 έως 25 ετών, σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού κατά της νόσου του κορωνοϊού, σε παραλίες, beach bar και καφετέριες. Σύνθημα της εν λόγω εκστρατείας είναι το «Μη μασάς πες Ναι στη ζωή Πες Ναι στο εμβόλιο» και με ταγό το slogan αυτό, τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ επισκέφθηκαν σήμερα παραλιακό beach bar της Βάρκιζας.

Αττική: Εκστρατεία ενημέρωσης εμβολιασμού στις παραλίες και τα beach bar | 1111111111111111111111111111111111111

Στο σημείο μετέβη και ο Γιώργος Πατούλης ως Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ , συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκο. Ο κ. Πατούλης διένειμε φυλλάδια και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με νέους σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού αλλά και να τους ενημερώσει για ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία.

Τα συνεργεία της Περιφέρειας και του ΙΣΑ επισκέπτονται από τη χθεσινή μέρα πολυσύχναστες παραλίες και χώρους ψυχαγωγίας των ατόμων νεαρής ηλικίας στην Αττική και διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια που επεξηγούν τα οφέλη και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Η δράση πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή.

Αττική: Εκστρατεία ενημέρωσης εμβολιασμού στις παραλίες και τα beach bar | 444444

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης τόνισε πως: «Βρισκόμαστε σήμερα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχουμε ξεκινήσει ως Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ, προκειμένου να ενημερώσουμε τους νέους σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού. Όλοι οι νέοι μας πρέπει να κατανοήσουν ότι ο εμβολιασμός είναι δύναμη ζωής και ο τρόπος για τη συνέχιση της ζωής και κανείς δεν πρέπει Να στερηθεί αυτό το «δώρο» της επιστήμης. Για να μιλήσουμε και στη γλώσσα των νέων, πρέπει να “ξεκολλήσουμε” και να πούμε όλοι ναι στους εμβολιασμούς για να ζήσουμε ένα καλό και ασφαλές καλοκαίρι. Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης και αγάπης απέναντι στους συνάνθρώπους μας».

Αττική: Εκστρατεία ενημέρωσης εμβολιασμού στις παραλίες και τα beach bar | 555555555555
Αττική: Εκστρατεία ενημέρωσης εμβολιασμού στις παραλίες και τα beach bar | 666666

Όπως εξήγησε, «στόχος όλης της παγκόσμιας κοινότητας και προφανώς και της χώρας μας είναι να προχωρούν με ταχύτητα και γρήγορους ρυθμούς οι εμβολιασμοί προκειμένου να χτίσουμε ένα ικανό τείχος ανοσίας. Είμαι βέβαιος ότι στη χώρα μας, τη γενέτειρα του Ιπποκράτη, με τους νέους μας μπροστά, θα κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει”, είπε και κατέληξε: “Εμβολιαζόμαστε και όλοι μαζί βγαίνουμε μπροστά στη ζωή. Το σύνθημά μας είναι: “Μη μασάς, πες “ναι” στον εμβολιασμό, πες “ναι” στη ζωή. Εμβολιαζόμαστε».

Αττική: Εκστρατεία ενημέρωσης εμβολιασμού στις παραλίες και τα beach bar | 333