Στην ΑΒ Βασιλόπουλος,  οι άνθρωποί της είναι  υπερήφανοι που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, νοιάζονται για όσα συμβαίνουν γύρω μας, και  δίνουν  πρώτοι το παράδειγμα και φροντίζοντας για το Περιβάλλον.

«Είμαστε χαρούμενοι που πάντοτε όλοι αυτοί οι μοναδικοί, διαφορετικοί άνθρωποι της ΑΒ ενώνονται για κάθε καλό σκοπό, δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό και κάνουν τη διαφορά», δήλωσαν οι Corporate Communications Manager της ΑΒ Βασιλόπουλος Κατερίνα Χάλκου, και Associate  Κατερίνα Κόλλια, παραλαμβάνοντας το   βραβείο στην  Εσωτερική Επικοινωνία, από την CEO της  People for Business & γενική γραμματέα  της ΕΕΔΕ Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Για  να προσθέσουν πως «Είμαστε διπλά χαρούμενοι που η προσπάθειά μας αυτή έχει απτά, μετρήσιμα και διαχρονικά αποτελέσματα.»

Περίοπτη θέση ανάμεσά τους κατέχει πλέον η διάκριση που λάβαμε πρόσφατα στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020 της ΕΕΔΕ, στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία «Internal Communications & Employee Engagement».

Πιο αναλυτικά, πέρασε  σχεδόν ένας χρόνος  από την ημέρα που 5.000 εθελοντές από όλη την Ελλάδα και από κάθε γειτονιά, ενώθηκαν και γιόρτασαν την καθιερωμένη πια «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ».

Με το σύνθημα #allazoumesinithies, έκαναν δική τους την εταιρική δέσμευση για μείωση του πλαστικού αποτυπώματος κατά 50% έως το 2025 και «Φρόντισαν την πόλη».

Μάλιστα,  με τη συνεργασία και την πολύτιμη υποστήριξη της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης iSea και της Περιβαλλοντικής Εκστρατείας Let’s Do it Greece, η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» άφησε πιο καθαρές 131 τοποθεσίες της χώρας μας και πέτυχε να γίνει ο χάρτης της Ελλάδας ακόμα πιο «πράσινος».

Να σημειωθεί πως η  ΑΒ Βασιλόπουλος έχει  επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά, τη μοναδική εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία.

Έχοντας ως οδηγό το σκοπό  της,  να δίνει  τον καλύτερό  εαυτό για να κάνει  τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είναι  πάντα δίπλα στους 2,2 εκατ. πελάτες,  με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Παράλληλα, είναι πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά όλων,  μέσα από το δίκτυό  που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Εκεί όπου οι άνθρωποί της ΑΒ Βασιλόπουλος, είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν όλους τους επισκέπτες,  με χαρά και μεράκι,  προσφέροντας  μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Υπενθυμίζεται ότι τα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA), αποτελούν τα μόνα θεσμικά βραβεία Επικοινωνίας στην Ελλάδα και εντάσσονται στις δράσεις του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Φέτος, πραγματοποιήθηκαν  τον Ioύλιο, για 7η φορά και στόχο έχουν μέσα από 13 κατηγορίες διακρίσεων να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν πρωτοβουλίες και προγράμματα επικοινωνίας που υλοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν, πλήρως ή σε πιλοτικό επίπεδο, μέσα στο 2019.

Επίσης,  ξεχώρισαν για τη στρατηγική, το σχεδιασμό, τα αποτελέσματα και την αξία που δημιουργούν για τις επιχειρήσεις, τον κλάδο, την αγορά και τους καταναλωτές σε Ελλάδα και Κύπρο.