Μπεκατώρου: Θυμάμαι ακριβώς τι ρούχα φόραγα, όλες τις λεπτομέρειες (vid) | kkkk 1 scaled

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου.

Η Σοφία Μπεκατώρου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Στούντιο 4.

Διαβάστε επίσης: Σ. Μπεκατώρου: Σύμβολο μας η 22χρονη, ορόσημο η πρώτη δίκη για το #metoo

Οι εξομολογήσεις που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, συγκλονίζουν. «Μετά από την πρώτη εβδομάδα που πέρασε, δεν το ξανασκέφτηκα ποτέ για τα επόμενα 18 χρόνια. Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσω. Δεν το ξεχνάς, αλλά κάνεις σαν να μην υπάρχει. Δεν πάει ποτέ η σκέψη σου εκεί γύρω.

Θυμάμαι ακριβώς τι ρούχα φόραγα. Τώρα που ανέσυρα όλο το γεγονός, θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες. Το είχα πει στον σύντροφό μου που είχαμε σχέση εκείνη την εποχή.

Εκείνη τη στιγμή εγώ ήμουν μέλος μιας ομάδας. Μόλις είχαμε προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Το γεγονός ότι εγώ μπορεί να στερούσα από την ομάδα μου να συμμετάσχει για κάτι που δεν μπορούσα να αποδείξω, στα μάτια μου ήταν τεράστιο το πλήγμα. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό», είπε η Σοφία Μπεκατώρου.

«Και μόνο που ακούω ομοσπονδία, μπορεί να βγάλω σπυριά. Χρόνια υπάρχει ένα κλίμα εκφοβισμού, δεν έχουμε λειτουργήσει ποτέ ως συνεργάτες. Υπάρχουν κάποιες καλές στιγμές, αλλά είναι τόσες λίγες σε σχέση με τις κακές… Πέρασα ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα περιβάλλον κακοποιητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.