10 χρόνια… χωρίς φαγούρα! | betty maggira

Ένας έρωτας που κρατά 17 ολόκληρα χρόνια. Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 25 Νοεμβρίου του 2009 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Αντριάννα και την Καλλινίκη.

H Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για την επέτειο του γάμου της με τον Δημήτρη Μάζη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια γιορτάζει 10 χρόνια γάμου με τον πρώην πολίστα. Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και μετρούν 17 χρόνια κοινής ζωής.

10 χρόνια… χωρίς φαγούρα! | one 2

«10 χρόνια γάμου και 7 χρόνια μαζί= 17 χρόνια φαγούρας!!!! Τότε… τώρα… κι εύχομαι για πάντα μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει αποκαλύψει σε επεισόδιο του «Μy Style Rocks», όπου ήταν κριτής πως η πρόταση γάμου δεν έγινε με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο. Ο Δημήτρης Μάζης της έδωσε το κουτί με το δαχτυλίδι λέγοντάς της πως της πήρε ένα δώρο.

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν να πάει διακοπές στην Πάτμο. «Παιδάκι μου τι δώρο είναι αυτό, αυτό είναι μονόπετρο, δε μου πήρες ένα βραχιόλι, ένα σκουλαρίκι, αυτό το δίνουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις» του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα. «Ο Δημήτρης κατάλαβε ότι έπρεπε να πει και κάτι δίνοντάς το. Φτάσαμε στην Πάτμο, βγήκαμε το βράδυ σε ένα ωραίο εστιατόριο και μου λέει «Άντε, στην κάνω και την πρόταση» συμπλήρωσε.