Μπιλ Γκέιτς: Ο φιλάνθρωπος γυναικάς με τη χρυσή Porsche | on

Μέχρι χθες ο Μπιλ Γκέιτς ήταν γνωστός ως ο φιλάνθρωπος δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft. Από τις 4 Μαΐου, οπότε ανακοινώθηκε το διαζύγιο του από την επί 27 συναπτά έτη σύζυγο του, Μελίντα, έχει έρθει στο φως μια άλλη, περισσότερο σκοτεινή, πτυχή του χαρακτήρα του, αυτή του αδιόρθωτου γυναικά της διάσημης αμερικανικής εταιρείας λογισμικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα ο 65χρονος Μπιλ αρεσκόταν να βγάζει τους παράνομους δεσμούς του βόλτα με τη χρυσή Porsche του, γεγονός που έκανε όλους τους υπαλλήλους του να ξέρουν που πηγαίνει, όταν επέλεγε το συγκεκριμένο όχημα. Ως μανιώδης συλλέκτης ακριβών αυτοκινήτων, με μια μεγάλη αδυναμία στις Porsche, ο Γκέιτς χρησιμοποιούσε τα αγαπημένα του παιχνίδια για να καλύπτει τις απιστίες του, οι οποίες σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, και πολλές ήταν και συνεχόμενες.

Μπιλ Γκέιτς: Ο φιλάνθρωπος γυναικάς με τη χρυσή Porsche | one

«Όλοι υποθέταμε ότι ήταν με γυναίκες», όταν η χρυσή Porsche απουσίαζε από το γκαράζ των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, αναφέρει μια γυναίκα υπάλληλος της Microsoft υπό καθεστώς ανωνυμίας στο αμερικανικό περιοδικό, που επικαλείται η Daily Mail. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, άτομο από το στενό κύκλο της Μελίντα είχα προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή για να ξεψαχνίσει τις απιστίες του και στον βαρύ φάκελο που εκείνος έφτιαξε εναντίον του θα στηριχτεί και η υπόθεση του διαζυγίου της από τον Γκέιτς, που αν μη τι άλλο ήδη την έχει αφήσει μια πολύ πλούσια γυναίκα μόνη να αναζητά μια νέα αρχή στη ζωή της.

Οι πληροφορίες εξάλλου ότι ζητούσε από τις υπαλλήλους του να βγουν για φαγητό είναι εξακολουθητικές στο πέρασμα των ημερών και είναι αυτές που το 2019, όταν έγιναν γνωστές εντός της Microsoft, οδήγησαν το διευθυντικό συμβούλιο της εταιρείας να τον οδηγήσει στην αποχώρηση από την θέση του προέδρου του. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο χρόνια, οι ιθύνοντες της Microsoft, είχαν προσλάβει ένα δικηγορικό γραφείο για τη διεξαγωγή έρευνας μετά την επιστολή μιας μηχανικού της εταιρείας, η οποία ισχυριζόταν ότι είχε σεξουαλική σχέση επί χρόνια με τον Γκέιτς.

Μπιλ Γκέιτς: Ο φιλάνθρωπος γυναικάς με τη χρυσή Porsche | two

Κι αν τα παραπάνω δεν είναι ικανά για να πλήξουν το γόητρο ενός φιλάνθρωπου δισεκατομμυριούχου που απλά ήθελε να ζήσει επιπλέον ερωτικές περιπέτειες στη ζωή του, οι φήμες για τη σκληρότητα του ως αφεντικό και οι σχέσεις του, όσο αδιευκρίνιστες κι αν παραμένουν, με τον Τζέφρι Επστάιν ζωγραφίζουν ένα εντελώς διαφορετικό πορτραίτο από αυτό που με τόσο κόπο και προσοχή είχε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια ο Μπιλ με τη Μελίντα πάντα χαμογελαστή στο πλευρό του. Η τελευταία μάλιστα φέρεται να είχε καλέσει τον σύζυγο της να διαχωρίσει τη στάση του από τον παιδόφιλο χρηματιστη, αλλά εκείνος δεν την άκουσε κι είχε αρκετές συναντήσεις μαζί του.

Σε όλα αυτά προστέθηκε πρόσφατα η πληροφορία ότι ο μάνατζερ των οικονομικών του Γκέιτς, Μάικλ Λάρσον, αρεσκόταν να μοιράζεται φωτογραφίες γυμνών γυναικών στα γραφεία της Microsoft, να βαθμολογεί προκλητικά την εμφάνιση των υπαλλήλων της εταιρείας και να αφήνει συνεχώς σεξουαλικά υπονοούμενα και να κάνει ρατσιστικά σχόλια με την ανοχή του αφεντικού του.

Μπιλ Γκέιτς: Ο φιλάνθρωπος γυναικάς με τη χρυσή Porsche | three

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times σε πρόσφατο χριστουγεννιάτικο πάρτι ο 61χρονος μάνατζερ είχε ρωτήσει τους άνδρες συναδέλφους του «ποια από τις γυναίκες της εταιρείας θέλετε να γ@@@ε», ενώ μια άλλη υπάλληλος της εταιρείας είχε πάει η ίδια στον Γκέιτς για να του πει ότι ο Λάρσον τη ρωτούσε συνέχεια πόσα χρήματα θέλει για να κοιμηθεί μαζί του…

Πηγή: dailymail.co.uk