Την αντίδραση του Νίκου Μπίστη προκάλεσε ένα tweet της Άννας Ελεφάντη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο «παντρεύει» την ΕΡΤ, τη Μαρία Σάκκαρη και τον γιο του πρωθυπουργού, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Μετά τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται πως η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε τρικυμία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, με μια ανάρτηση στο Facebook ασκεί σκληρή κριτική.

Ο κ. Μπίστης μάλιστα, κάνει λόγο για «ανοησία» και «χυδαιότητα», και σημειώνει με νόημα: «Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη:

«Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα. Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου».