Κάθε χρόνο η BlackFriday σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσεις τα προϊόντα που πάντα ονειρευόσουν και πάντα με τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση. Η Μαύρη Παρασκευή πέφτει 27Νοεμβρίου, έναν μήνα πριν τα Χριστούγεννα. Και φέτος η BlackFriday 2020 έχει ξανά …άρωμα MediaMarkt, με μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας που υπόσχονται να κάνουν την ημέρα αυτή αξέχαστη.

Η αναμονή τελείωσε λοιπόν και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε και στην Ελλάδα τη BlackFriday 2020, αν και φέτος υπάρχουν αναπόφευκτα κάποιες ιδιαιτερότητες, καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει λόγω της πανδημίας.

Στη λογική αυτή, καλούμαστε να προσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας στις νέες συνθήκες, τόσο από πλευράς καθημερινών συνηθειών όσο και στον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και πραγματοποιούμε τις αγορές μας. Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι ιδίως τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις online αγορές. Το καταναλωτικό κοινό -και οι επιχειρήσεις- έχουν αγκαλιάσει αυτόν τον τρόπο αγορών, οι οποίες διεξάγονται με απόλυτη αξιοπιστία και, εξίσου σημαντικό, με ασφάλεια!

BlackFriday προσφορές και, κυρίως, BlackFridayonline από τηMediaMarkt, χωρίς εκπτώσεις στην εξυπηρέτηση, αλλά με εκπτώσεις που… “βγάζουν μάτι” σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας. Ας δούμε τι καλό φέρνει η φετινή Μαύρη Παρασκευή σε κάποιες από τις πλέον ενδιαφέρουσες κατηγορίες τεχνολογίας.

Smartphones

BlackFriday και γιορτές χωρίς smartphone δεν νοούνται. Απόκτησε το κινητό που πάντα ονειρευόσουν στις καλύτερες BlackFriday τιμές της αγοράς. Βρες εκείνο που ταιριάζει στο προσωπικό σου γούστο και τις ανάγκες σου και κάνε το δικό σου. Και αν ψάχνεις δώρο για αγαπημένα πρόσωπα, θα βρεις τεράστια ποικιλία να διαλέξεις: Android συσκευές με πλούσια χαρακτηριστικά ή Appleκινητά με κορυφαίες επιδόσειςκαι ποιότητα. ΣτηMediaMarkt θα τα βρεις όλα!

Laptops

Για την εργασία ή τη διασκέδαση, για τους γονείς αλλά και για τα παιδιά, ένα laptop είναι πάντα απαραίτητο. Τσέκαρε τις BlackFriday 2020 προσφορές και βρες τη συσκευή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Τηλεοράσεις

Το lockdown γίνεται πολύ πιο ανεκτό όταν έχεις μια κορυφαίατηλεόραση να βλέπεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές, όσες ώρες τραβάει η όρεξή σου. Κάνε αυτή τη BlackFriday 2020 αξέχαστη επιλέγοντας κάποιαSmart TVσυσκευή OLED ή UHD 8K για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα.

Αφυγραντήρες

Εξασφάλισε πιο άνετη και υγιεινή ατμόσφαιραμε έναν αφυγραντήρα που θα προστατέψει τους χώρους του σπιτιού από τη διάβρωση και τη μούχλα, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσει στην πρόληψη της διάδοσης των βακτηριδίων και των ακάρεων σκόνης.

Ψυγεία

Επίλεξε κάποιο από τα τελευταίας γενιάςψυγεία (με ενεργειακή κλάση Α έως και Α+++), τα οποία όχι μόνο καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια αλλά θα διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση τα τρόφιμά σου, για τις ημέρες της καραντίνας, αλλά και για μια ζωή.

Πλυντήρια

Η υγιεινή και η ασφάλεια αποτελούν σημαντικότατους παράγοντες της καθημερινότητάς μας. Αυτή την BlackFriday απόκτησε το πλυντήριο που σε ενδιαφέρει μέσα από την τεράστια ποικιλία της MediaMarkt.

Κλιματιστικά

Και αυτό τον χειμώνα, η λύση ενός κλιματιστικού θα προσφέρει στον χώρο σου άμεση θέρμανση, σταθερή θερμοκρασία και οικονομία στο ρεύμα. Και βέβαια υπάρχει πάντα και η βολική λύση του φορητού κλιματιστικού.

Παιχνίδια

Ο χρόνος στο σπίτι κυλάει πολύ πιο γρήγορα και απολαυστικά με κάποιους πρόσφατους τίτλους από τα εκατοντάδες ηλεκτρονικά παιχνίδια που μπορείς να βρεις και αυτή την BlackFriday στη MediaMarkt.

Η φετινή Μαύρη Παρασκευή είναι σίγουρα διαφορετική από τις άλλες, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, πιο απολαυστική για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πώς; Με τις online ευκαιρίες που η MediaMarkt φέρνει στην πόρτα σου με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού σου, με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία!