«Όταν είμαι μέσα στο γήπεδο δεν παίζω μόνο για εμένα. Αγωνίζομαι και για την ανάπτυξη του τένις στη χώρα μου. Αγωνίζομαι για το να δουν οι άνθρωποι ότι υπάρχει χώρος να γίνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Θέλω να δείξω στον κόσμο, μέσω του αθλητισμού μια καλύτερη Ελλάδα. Το αγωνιστικό μου πνεύμα είναι αυτό που νομίζω ότι δίνει μία “γεύση” Ελλάδας. Είναι σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού μου, και αυτό που με τρέφει και με κάνει να ξεπερνώ συνεχώς τα όρια μου …»

Αυτά και ακόμα πολλά προφητικά για εμάς αλλά δεδομένα για εκείνον, δήλωνε ο σπουδαίος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, τον Ιανουάριο του 2020, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό της Aegean, Blue Magazine και τον Παναγιώτη Κοκκίνη.

Από τότε η καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, όπως ο ίδιος ήταν βέβαιος, απογειώθηκε και το μόνο που έχουμε να περιμένουμε πλέον από εκείνον, είναι να αποτυπωθεί η εξαιρετική πορεία του σε έναν τίτλο Roland Garros.

Το περιοδικό Blue της Aegean όπως κάνει πάντα, έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση του συγκεκριμένου Έλληνα αθλητή, δεν περίμενε τα γεγονότα αλλά φρόντισε να τα προλάβει.

Ακολουθώντας την ξεκάθαρη επιλογή για την προβολη της Ελλάδας, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά.