Μπόλονι: Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα απέναντι στον ΠΑΟΚ

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Μαουρίσιο.

Όσο για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι το «τριφύλλι» πρέπει να πάει με οδηγό το ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και να έχει το ίδιο μαχητικό πνεύμα για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι

Για την ετοιμότητα της ομάδας:«Ξέρετε ότι είχαμε μια περίοδο αρκετά εύθραυστη με τραυματισμούς παικτών. Κάποιοι πέρασαν, κάποιοι άλλοι όχι ακόμα. Αλλά ζούμε με αυτό».

Για το αν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο:«Ανάμεσα σε όλους τους παίκτες που είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ο Μαουρίσιο είναι αυτός που πήγε καλύτερα η αποθεραπεία του. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να δούμε πραγματικά την ετοιμότητά του».

Για το αν έχει ως οδηγό το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:«Οι εικόνες μιας προηγούμενης επιτυχίας παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Αλλά κανένας αγώνας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο.

Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Πληγώσαμε ήδη μια φορά τον εγωισμό του ΠΑΟΚ κι αυτό του δίνει ένα κίνητρο για τη ρεβάνς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να είμαστε χαρούμενοι και μετά από αυτό το παιχνίδι».