Μπουχαλάκης: «Ο κόσμος μας θα μας δώσει την ώθηση» | mpouxalakis eurokinisi1 scaled

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη στο Καραϊσκάκης (22:00) την Νέφτσι Μπακού στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στην συνέντευξη Τύπου τους παίκτεςν εκπροσώπησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, με τον Έλληνα αμυντικό μέσο να αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, από την στιγμή που δίπλα τους θα έχουν και τον κόσμο.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ανέφερε για το παιχνίδι: «Όπως ξέρουμε η συγκεκριμένη περίοδος είναι λίγο ιδιαίτερη για όλους. Παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκουμε ρυθμό. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας. Ο κόσμος μας θα μας δώσει την ώθηση. Ξέρουμε που πρέπει να προσέξουμε και έχουμε την εμπειρία των αγώνων. Μακάρι να προχωράμε. Δεν είμαστε ακόμα στο 100% αλλά το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και οι προκρίσεις».

Για την παρουσία του κόσμου μετά από περίπου 1.5 χρόνο: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ξανά τους φιλάθλους μας κοντά μας. Όλοι ανυπομονούμε για αυτόν τον παλμό που μας δίνει ο κόσμος».

Για τα σενάρια μεταγραφής του: «Προσωπικά είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα και τον στόχο που έχουμε να πάμε στους ομίλους του Champions League. Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντικό είναι. Δεν χωράει κάτι άλλο στο μυαλό μου. Η κατάλληλη να απαντήσει είναι η διοίκηση και εκεί νομίζω πρέπει να απευθυνθείτε».

Για τις συνεχόμενες προκρίσεις του Ολυμπιακού και ποιο είναι το σημαντικό γι’ αυτές: «Πιο σημαντικό για μένα και με την εμπειρία που έχω αποκτήσει και την εμπειρία της ομάδας είναι να σκεφτόμαστε πως δεν είναι ένα παιχνίδι. Πως είναι δύο παιχνίδια και δύο ημίχρονα καθώς έχει αλλάξει και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Να είμαστε σωστοί αμυντικά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε καλοί επιθετικά».

Για τη Νέφτσι Μπακού: «Δεν έχω πολύ μεγάλη εικόνα. Προσπάθησα να δω κάποια λεπτά από τα τελευταία ματς της. Είναι μία σφιχτή ομάδα που κοιτάει να εκμεταλλευτεί τα κενά του αντιπάλου και τις επιθέσεις της. Θα δουλέψουμε και σήμερα με τον προπονητή μας και την έχουμε δει και μαζί του».