Στην άνοδο του online delivery στην Ελλάδα, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, εστίασε ο Chief Marketing Officer Consumer Segment ΟΤΕ  Παναγιώτης Γαβριηλίδης, αναφερόμενος στη συνεργασία του Ομίλου με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «Κρητικός».    

«Έχοντας σήμερα πάνω από 5.000 συνεργάτες πανελλαδικά, το BOX συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στην ελληνική αγορά, κάνοντας το επόμενό του βήμα στην online παραγγελία και διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ», δήλωσε ο κ. Γαβριηλίδης

Ο ίδιος, σημείωσε πως «Είναι χαρακτηριστικό ότι από την περίοδο του lockdown και μετά, έχουν διπλασιαστεί οι παραγγελίες μέσω του BOX. Θα ακολουθήσουν και άλλες συνεργασίες με αλυσίδες τροφίμων»

Πιο αναλυτικά, το, BOX η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της Cosmote, δίνει  για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραγγέλνουν -με παράδοση ακόμα και αυθημερόν- όλα τα προϊόντα των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ, δηλαδή πάνω από 10.000 κωδικούς/αλυσίδα, σε συνολικά πάνω από 50 πόλεις της Ελλάδας.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν συνδυαστικά τα μοναδικά προνόμια του BOX μαζί με τα οφέλη από τα προγράμματα επιβράβευσης και τις προσφορές των αλυσίδων «Μασούτης» και «Κρητικός».

Συγκεκριμένα, μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr,οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα σούπερ μάρκετ που επιθυμούν, ανάμεσα σε όλους τους διαθέσιμους κωδικούς, σε τιμές και προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα  των δύο αλυσίδων.

Επίσης, αποκομίζοντας διπλό όφελοςαπό τις παραγγελίες τους, μπορούν να αξιοποιήσουν τόσο τις κάρτες πιστότητας των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ, όσο και τα προνόμια που προσφέρει το ΒΟΧ με κάθε παραγγελία ή και χρήση του app, όπως πόντοι για εκπτώσεις σε επόμενη παραγγελία, πακέτα data (GB) από την  Cosmote, ή δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες.

Ειδικότερα, η υπηρεσία online delivery του BOX, σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μασούτης», είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα, η Αλεξανδρούπολη, η Ξάνθη, τα Τρίκαλα, η Μυτιλήνη κ.ά.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από10.000 προϊόντα και να έχουν τις αγορές τους στο σπίτι τους, την ημέρα και ώρα που επιθυμούν, ακόμη και εντός 2 ή 3 ωρών, με την  ελάχιστη παραγγελία είναι 40 ευρώ.

‘Όσον αφορά τη συνεργασία του BOX με τα σούπερ μάρκετ «Κρητικός», αυτή  δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε 10.000 κωδικούς προϊόντων.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους περισσότερους νομούς και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ρόδο, κ.ά.).

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα ψώνια τους αυθημερόν μέσω της υπηρεσίας «ΚΡΗΤΙΚΟΣ easy» (με ελάχιστη παραγγελία 50 ευρώ), αλλά ακόμα και εντός μιας ώρας με την υπηρεσία «Κρητικός express» (με ελάχιστη παραγγελία μόλις 5 ευρώ).

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, οι πελάτες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από5.000 καταστήματα σε 33 πόλεις πανελλαδικά.

Η υπηρεσία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα και προχωρώντας σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες εστίασης.

Στο ΒΟΧ μετακόμισε πρόσφατα τοSkroutz Food, η πλατφόρμα food delivery του Skroutz, μετά από συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες, ενώ και η Edenred ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το ΒΟΧ για πληρωμές από κάρτες Ticket Restaurant® στα περίπου 600 συνεργαζόμενα καταστήματα που δέχονται τις συγκεκριμένες κάρτες.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης ΑΕ., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων με 331 καταστήματα, 310 καταστήματα λιανικής, 21 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι και ένα στο Βιομηχανικό πάρκο Μαρκόπουλο Αττικής.

Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου.

Για δε την ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ΑΕ, δραστηριοποιείται σήμερα σε 25 νομούς της χώρας με πάνω από 300 καταστήματα και διαθέτει 5 κέντρα διανομής.

Ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1948, τη χρονιά που ο Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του παντοπωλείο στην Αίγινα.

Οι αξίες της εταιρίας αναδεικνύονται μέσα από το σύνθημα «Κάθε μέρα δίπλα σας», με φιλική εξυπηρέτηση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με ποιότητα, καθημερινή οικονομία, και ως σημείο αναφοράς αυθεντικών προϊόντων φημισμένων περιοχών και Ελλήνων παραγωγών.