Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τόπλες «διαμαρτύρεται» κατά των πλαστικών επεμβάσων (pic)

Ελεύθερη πλέον, μιας που απαλλάχτηκε από τον πατέρα της και υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς, καθώς εχθρεύεται τις πλαστικές επεμβάσεις, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «προκαλεί» και πάλι με τη νέα της ανάρτηση στο Instagram.

«Καλύτερα να πέσω από τον γκρεμό, παρά να μου πουν τι δείχνει λάθος επάνω μου», δηλώνει.

Η σταρ της ποπ εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο την ελευθερία που κέρδισε επιτέλους από τον πατέρα της και για άλλη μία φορά αποδεικνύει στα social media, πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο την σταματήσει.

Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια ανάρτησε ένα ακόμα ημίγυμνο στιγμιότυπο και περήφανη για το σώμα της βροντοφώναξε θα λέγαμε, πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση.

«Τι συμβαίνει με αυτές τις συμβουλές σχετικά με τις διορθώσεις σώματος; Μόνο εγώ προσβάλλομαι από αυτές τις εμπειρίες ή και κάποιος άλλος; Μάλλον είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Θα προτιμούσα να πέσω από τον γκρεμό παρά να μου πει κάποιος γιατρός τι βρίσκει λάθος στην εικόνα μου. Το πήρα το μάθημά μου»,έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δεν είναι βέβαια, η πρώτη φορά που η ποπ σταρ ποζάρει τόπλες στο Instagram και δείχνει με αυτοπεποίθηση το κορμί της. Όταν κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, επιδόθηκε σε ένα αποκαλυπτικό «άλμπουμ» γυμνών φωτογραφιών από το ταξίδι με τον σύντροφό της στον Ειρηνικό, θέλοντας να δείξει πόσο όμορφη, χαλαρή και προ πάντων ελεύθερη αισθάνεται.

«Γεννήθηκα γυμνή και πιστεύω ειλικρινά ότι σήκωνα το βάρος τους κόσμου στους ώμους μου, κάτι που με έκανε να έχω αυτήν την εικόνα για τον εαυτό μου. Ήθελα να δω τον εαυτό μου πιο ελαφρύ… γυμνό… όπως ήμουν όταν γεννήθηκα. Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες – είναι τρελό πώς λειτουργεί η ψυχολογία – βλέπω τον εαυτό μου στην πιο αγνή του μορφή. Είναι σαν μία απόδειξη ότι ο πόνος… τα δάκρυα και τα βάρη που σήκωνα δεν είναι ο πραγματικός εαυτός μου», είχε γράψει σε παλαιότερη δημοσίευσή της, εξηγώντας γιατί φωτογραφίζεται γυμνή.