Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Ασφάλεια για την άγρια δολοφονία του 51χρονου πολύ γνωστού επιχειρηματία της Εύβοιας, ο οποίος το πρωί της 12ης Νοεμβρίου είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στη Χαλκίδα.

Για τη δολοφονία συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, καθώς και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Όπως διακριβώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η ανθρωποκτονία διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου, ενώ ο θάνατος του 51χρονου Ν.ΤΣ. προήλθε δια ασφυξίας.

Από την οικία του θύματος, οι δράστες αφαίρεσαν μία συσκευή κινητού τηλεφώνουένα ρολόι χειρός και μη προσδιορισμένο αριθμό κοσμημάτων, ενώ κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του πασίγνωστου επιχειρηματία, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν σε περιοχή της Χαλκίδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο αλλοδαποί δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ ο ένας εξ αυτών, είχε συλληφθεί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, τον Μάιο του 2019, σε περιοχή της Αττικής. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η άγρια δολοφονία του 51χρονου Ν.ΤΣ. είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας, ενώ παράλληλα γέννησε και πολλά σενάρια που με τη σύλληψη των δραστών μπαίνουν στο συρτάρι!