Χαμός με τις γυμνές…καθαρίστριες στη Βρετανία που κάνουν χρυσές δουλειές λόγω κορωνοϊού | 1 616

Τρέχουν να προλάβουν τη ζήτηση οι καθαρίστριες της εταιρείας  «Naked Cleaning Company» αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, κατά την περίοδο που ακολούθησε την (πρώτη) καραντίνα έχουν γίνει… ανάρπαστες!

Χαμός με τις γυμνές…καθαρίστριες στη Βρετανία που κάνουν χρυσές δουλειές λόγω κορωνοϊού | cleaners 01

Ως «γυμνός καθαρισμός» ορίζεται η οικιακή εργασία την οποίαν εκτελούν κατ’ αποκοπήν καθαρίστριες φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους -ή ούτε καν αυτά.

Χαμός με τις γυμνές…καθαρίστριες στη Βρετανία που κάνουν χρυσές δουλειές λόγω κορωνοϊού | cleaners 06

Η NCC χρεώνει την πελατεία της περί τα 83 ευρώ την ώρα για ημίγυμνο καθαρισμό και 110 ευρώ/ώρα για τον τελείως τσίτσιδο.

Χαμός με τις γυμνές…καθαρίστριες στη Βρετανία που κάνουν χρυσές δουλειές λόγω κορωνοϊού | cleaners 07

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα εξυπακούεται ότι ο πελάτης απαγορεύεται να απλώσει χέρι στην καθαρίστρια. Εάν υπάρξει παρεκτροπή, η εταιρεία θα καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία «Νaked Cleaning Company» είναι μια επιχείρηση απολύτως νόμιμη, η οποία παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες καθαρισμού.

photo

«Οι καθαρίστριές μας είναι πολύ σοβαρές επαγγελματίες και έχουν συναίσθηση ότι ο πελάτης ενδέχεται να ερεθιστεί» αναγράφει ο κατάλογος με ό,τι επιτρέπεται και ό,τι απαγορεύεται βάσει του κανονισμού λειτουργίας της NCC. Και πιο συγκεκριμένα, τονίζεται προς την πελατεία ότι «ακόμη και εάν παρ’ ελπίδα διεγερθείτε, παρακαλούμε να σεβαστείτε τις καθαρίστριές μας και να μην παραβιάσετε τον προσωπικό τους χώρο».