Χαμός στον «αέρα» με τον πρόεδρο του ΕΟΦ - Τι απαντά για το σκεύασμα που υπόσχεται θεραπεία από κορωνοϊό και καρκίνο (vid)

«Ζωντανός χαμός» έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Live News, με αφορμή το μαντζούνι που υπόσχεται ότι θεραπεύει τον κορωνοϊό και τον καρκίνο.

Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, η οποία διερευνά την υπόθεση, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ΕΟΦ τηλεφωνικά και μέσω email, χωρίς ωστόσο να πάρει απάντηση.

Τελικά, ο πρόεδρος του ΕΟΦ, κ. Δημήτρης Φιλίππου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

«Δεν μου αρέσει το αφοριστικό και χωρίς στοιχεία» υπογράμμισε, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι είπε ψέματα, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να αντιδράσει έντονα και να απαιτήσει από τον κ. Φιλίππου να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Το σκεύασμα λέει ψέματα»

«Ο Οργανισμός λειτουργεί με συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, γιατί υπάρχει φόρτο εργασίας. Ζητήσαμε να σταλεί ένα email γιατί η υπάλληλος ήταν σε τηλεδιάσκεψη. Το email το λάβαμε χθες, διερευνήθηκε και στάλθηκε στο Tμήμα Eλέγχου και Kυκλοφορίας για την επιβολή ποινών» ανέφερε ο κ. Φιλίππου.

«Το πρακτέο είναι ότι ο κύριος αυτός που εμπορεύεται το σκεύασμα λέει ψέματα. Από τα δύο προϊόντα έχει γνωστοποιήσει ένα στον ΕΟΦ, το οποίο δεν έχει τους ισχυρισμούς που αυτός εγγυάται» δήλωσε συμπληρωματικά, τονίζοντας πως ο ΕΟΦ θα κάνει ότι οφείλει ένας οργανισμός που σέβεται και προστατεύει τους ασθενείς.

Δείτε όσα συνέβησαν