Ο μικρός Άρτσι, ο γιος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πρωταγωνιστεί στη ζωή των γονιών του και η φωνή του είναι ήδη γνωστή στον κόσμο.

Ο μικρός έχει μιλήσει και στο podcast των γονιών του στο Spotify, όμως παρά τη γλυκιά προφορά στην ομιλία του, κανείς δεν ήξερε ποια είναι η πρώτη λέξη που είπε στη ζωή του.

Αυτό αποκάλυψε ο Πρίγκηπας Χάρι σε μια απολαυστική συνέντευξη στον Τζέιμς Κόρντεν, λέγοντας πως η λέξη ήταν: «κροκόδειλος»!

«Έχει την πιο απίθανη προσωπικότητα. Ήδη φτιάχνει προτάσεις με τρεις ή τέσσερις λέξεις μαζί  και ήδη λέει τραγούδια», είπε ο Χάρι πριν αποκαλύψει την εντυπωσιακή λέξη που ξεστόμισε ο Άρτσι.

Όσο για την απόφασή του να εγκαταλείψει τα βασιλικά προνόμια, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον όπως είδαν πολλοί άνθρωποι πιστεύω. Όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να είναι ο βρετανικός Τύπος. Κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία. Είναι τόσο τοξικό οπότε έκανα αυτό που θα έκανε κάθε σύζυγός και κάθε πατέρας που ήταν να πάρω την οικογένειά μου μακριά και αλλά δεν απομακρυνθήκαμε».