Χάρης Βαρθακούρης: Δεν θα ξανάκανα το Big Brother

Ο Χάρης Βαρθακούρης γύρισε τηλεοπτική σελίδα, με το J2US τη φετινή σεζόν. Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο τραγουδιστής τόνισε ότι δεν θα έκανε ξανά το Big Brother.

«Σε ότι αφορά το Big Brother, η παρουσίαση με έκανε να πιστέψω ότι αν θέλω μπορώ να το κάνω. Έπεσα στα πολύ βαθιά και θεωρώ ότι το έκανα με επιτυχία και κυρίως με αξιοπρέπεια. Είναι όμως κάτι που δεν θα το ξανάκανα».

«Μου είχε προταθεί ο νέος κύκλος γιατί πολύ νωρίς τότε εξέφρασα σε κάποιους ανθρώπους του ΣΚΑΪ ότι δεν θα ήθελα να το επαναλάβω» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha. «Εξού και πήγαν στον Γιώργο Τσαλίκη».

Παράλληλα ο Χάρης Βαρθακούρης δήλωσε πως «μετά από έναν χρόνο που δεν με έπαιρνε να κάνω πολύ πλάκα, ειδικά στο πρώτο μισό και ειδικά στο Big Brother, τώρα μπορώ να περάσω καλά και να κάνω χαβαλέ.

Το J2US το έχω ξανακάνει πριν από επτά χρόνια, δεν πέρασα καλά τότε. Για διάφορους λόγους που δεν θέλω να τους θυμίσω. Τώρα όμως θέλω, νομίζω πως μου το χρωστάει αυτή η εκπομπή, να περάσω καλά».